search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:32
MENU CLOSE

Ο Μητσοτάκης και η… όαση της Σίβα

19.03.2024 15:07
mitsotakis_aigiptos_1903_1460-820_new

Διευκρινίσεις σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού -στο πλαίσιο της παρουσίας του, ομού μετά κορυφαίων Ευρωπαίων αξιωματούχων στην Αίγυπτο για το μεταναστευτικό– στην όαση της Σίβα έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μετά από δημοσιεύματα που αναφέρθηκαν στο περιστατικό.

Ο Παύλος Μαρινάκης, λοιπόν, είπε ότι η επίσκεψη αυτή έγινε μετά από πρόταση των αιγυπτιακών αρχών και προσωπικά του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και οργανώθηκε από το Κάιρο, προσθέτοντας ότι είναι σύνηθες σε τέτοια ταξίδια να υπάρχουν και επισκέψεις σε τόπους με ιστορικό ενδιαφέρον.

Εν πάση περιπτώσει, η κυβέρνηση υποβαθμίζει το γεγονός και δείχνει να θέλει να το αφήσει πίσω της και να προβάλλει κυρίως τα επιτεύγματα της συνάντησης με τον πρόεδρο της Αιγύπτου και τις αποφάσεις στρατηγικής σχέσης με την ΕΕ.

Διαβάστε επίσης:

Απαράδεκτοι οι ακραίοι ιεράρχες λέει η κοινή γνώμη

Στάση «Ανδρέας Λοβέρδος»

Στην Καισαριανή για τα Κούλουμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:31