search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:50
MENU CLOSE

Το αίτημα Κασσελάκη για εκλογές και με ποια στελέχη το συζήτησε

24.03.2024 18:17
Kasselakis_larisa

Με στελέχη κυρίως της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που διαθέτουν και την ανάλογη εμπειρία για το πώς είναι οι διαδικασίες στη Βουλή, διαβουλεύτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, για να καταλήξει στο αίτημα για εκλογές.

Πέρα από τον διευθυντή του γραφείου του, τον Μανώλη Καπνισάκη, ο κ. Κασσελάκης μίλησε κυρίως με τον Νίκο Παππά, τον Σωκράτη Φάμελλο, τη Θεοδώρα Τζάκρη, την Όλγα Γεροβασίλη, τον Θάνο Μωραΐτη.

Το ζητούμενο, πέραν των άλλων ουσιαστικών θεμάτων, ήταν και πώς δεν θα «χαριστούν» εντυπώσεις στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος ήταν ο πρώτος που μίλησε από το πρωί της Κυριακής για πρόταση δυσπιστίας.

Κι έτσι προέκυψε η πρόκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί και να στηθούν κάλπες.

Βέβαια, όταν καταθέτεις πρόταση δυσπιστίας, εκλογές θες στην πραγματικότητα. Αλλά άλλο να το λες ευθέως κι άλλο να το περνάς από την κοινοβουλευτική διαδικασία, η οποία δεν έχει καταλήξει ποτέ σε υπερψήφιση τέτοιας πρότασης στα μεταπολιτευτικά χρονικά.

Διαβάστε επίσης:

Ο Στέφανος, η ασυλία και η τουαλέτα «Κούλης»

Δυσκολεύονται στη ΝΔ να βρουν δεξιούς υποψηφίους

Ιερώνυμος σε ρόλο… γεφυροποιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:47