Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η Lady Gaga και ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς έδωσαν μέσω instagram μια μικρή γεύση από το Joker: Folie á Deux.
Τόσο η Gaga όσο και ο Φίλιπς, μοιράστηκαν στο Instagram την Τρίτη μια νέα αφίσα για τη συνέχεια του Joker του 2019 και αποκάλυψαν ότι το πρώτο τρέιλερ θα κυκλοφορήσει την Τρίτη, 9 Απριλίου.
«Ο κόσμος είναι μια σκηνή», έγραψε η ποπ σταρ και ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της, μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας του τρέιλερ και ένα emoji με ένα τραπουλόχαρτο. Η αφίσα δείχνει την Gaga και τον ηθοποιό Χοακίν Φίνιξ να φορούν μακιγιάζ κλόουν καθώς χορεύουν.
Η Gaga και ο Φίλιπς, που σκηνοθέτησε τον Φίνιξ ως Arthur Fleck στο Τζόκερ του 2019, παρέχουν στο κοινό «κλεφτές ματιές» από αυτό που θα ακολουθήσει. Ο σκηνοθέτης μοιράστηκε πρόσφατα νέες εικόνες του ζευγαριού στο Instagram τον Φεβρουάριο για τον εορτασμό της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.
Ο Φίνιξ επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως Joker στο sequel, που πρόκειται να κυκλοφορήσει ακριβώς πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του Joker το 2019. Η Gaga, εν τω μεταξύ, υποδύεται την Dr. Η Harleen Quinzel, πιο γνωστή ως Harley Quinn, ρόλο που έχει υποδυθεί και η Margot Robbie.
Διαβάστε επίσης:
Η τραγουδίστρια της Eurovision που δεν μιλάει πριν τις 12 το μεσημέρι
Δημήτρης Κόκοτας: Παρουσιάζει βελτίωση αλλά δεν έχει σταθεροποιηθεί – Τι δείχνουν οι εξετάσεις του
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.