search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:16
MENU CLOSE

Κολωνός: Για τις κατάρες και τη σωματική επίθεση που δέχτηκε επειδή ανέλαβε τον Μίχο μίλησε η δικηγόρος του

02.04.2024 18:58
mixos filaki 876- new

«Δέχτηκα σωματική επίθεση κατά τη διάρκεια της αγόρευσής μου, μου είπαν να πεθάνει το παιδί μου» δήλωσε σε νεότερη συνέντευξή της η Μαρία Κουρτέση δικηγόρος του καταδικασμένου σε ισόβια Ηλία Μίχου για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης.

Η Μαρία Κουρτέση, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του T-live και μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεση που απασχόλησε την κοινή γνώμη.

«Δύο άνθρωποι αυτή τη στιγμή επιστρέφουν στη φυλακή κι επιστρέφουν ως καταδικασθέντες σε πρώτο βαθμό» είπε αρχικά η γνωστή ποινικολόγος.

«Πήγα να δω σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο τον κατηγορούμενο πριν την απαγγελία της απόφασης επί της ενοχής. Όποιος κι αν είναι, είναι ένας κρατούμενος. Συζητήσαμε και κάποια στιγμή, έσκυψε το κεφάλι και με ρώτησε γιατί τον ανέλαβα γιατί ο σύζυγός μου είναι στην ηλικία του και η κόρη μου στην ηλικία του κοριτσιού από τον Κολωνό.

Του είπα ότι έκανε κάτι ελεεινό, ανήθικο, εξ’ ορισμού παράνομο και κακουργηματικό και του τόνισα ότι μακάρι να τον βοηθήσει ο Θεός να λυτρωθεί. Αν ήταν μαστροπός, γυναίκα, κι αν ήσουν εγώ και εξέδιδες την κόρη σου, δε θα είχα τίποτα να πω για σένα.

Στην συνέχεια είπε: Εισπράττω κατάρες, προσβολές, μου είπαν να πεθάνει το παιδί μου, να βγάλω καρκίνο εγώ, ο σύζυγός μου, η κόρη μουΔέχτηκα σωματική επίθεση κατά τη διάρκεια της αγόρευσής μου» είπε μεταξύ άλλων, η κυρία Κουρτέση.

Διαβάστε επίσης:

Meteo: Ξεπέρασε τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία σε 20 μετεωρολογικούς σταθμούς – Πού καταγράφηκαν τα ρεκόρ

Πιέρια Όρη: Τραυματίστηκε εθελοντής πυροσβέστης – Συνεχίζεται για τρίτη μέρα η φωτιά

Φωτιά σε δασική έκταση στις Πρέσπες – Στη μάχη και εναέρια μέσα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:15