search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:32
MENU CLOSE

Η τραγουδίστρια της Eurovision που δεν μιλάει πριν τις 12 το μεσημέρι

02.04.2024 19:23
lulu

H Βρετανίδα τραγουδίστρια Lulu αποκάλυψε πρόσφατα ότι δεν μιλάει πριν το μεσημέρι, πόσο μάλλον να φωνάζει, όπως λέει και το τραγούδι με το οποίο έγινε ευρέως γνωστή τη δεκαετία του ’60.

Η 75χρονη αποκάλυψε έναν από τους λόγους για την αξιοσημείωτη διάρκειά της ως καλλιτέχνης, λέγοντας ότι ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα για να φροντίζει τη φωνή της ενώ βρίσκεται σε περιοδεία.

«Δεν μιλάω πριν τις 12 το μεσημέρι. Μπορώ να καταλάβω ότι νομίζεις ότι λέω ψέματα», είπε στο BBC σε μια συνέντευξη για την τελευταία της περιοδεία. «Αλλά όχι. Είμαι πολύ πειθαρχημένη».

«Προσπαθώ να μην βγαίνω από το δωμάτιό μου μέχρι τις 12. Το κάνει πιο εύκολο. Φροντίζω το όργανό μου. Μου επιτρέπει να τραγουδάω», πρόσθεσε στη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τρίτη.

Γεννημένη ως Marie McDonald McLaughlin Lawrie στη Γλασκώβη της Σκωτίας, η Lulu έγινε γνωστή όταν ήταν μόλις έφηβη με το ντεμπούτο της σινγκλ «Shout».

«Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, αν όταν ήμουν 15 χρονών και κάποιος μου έλεγε ότι θα κάνω μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία στα 75 μου, θα γελούσα», είπε η τραγουδίστρια.

Η περιοδεία, που ξεκινά το Σάββατο στη γενέτειρά της, είναι μια «γιορτή» που θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όπως το «Boom Bang-a-Bang», με το οποίο κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 1969.

Εκτός από τη φροντίδα της φωνής της, η Lulu αποκάλυψε επίσης ότι η μακρόχρονη καριέρα της έχει βοηθηθεί από τον διαλογισμό για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.

«Πολλοί νέοι πιστεύουν ότι το να είσαι διάσημος θα είναι η απάντηση σε όλα σου τα όνειρα. Το να είσαι διάσημος είναι πολύ δύσκολο πράγμα και όχι η απάντηση», είπε.

«Η φήμη είναι μόνο αυτό που υπάρχει έξω. Φαίνεται ότι είναι πλούσιοι, έχουν τα πάντα στα χέρια τους», πρόσθεσε.

«Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια εσωτερική ζωή και να τη φροντίζεις».

Η Lulu είπε στο BBC ότι θα συνεχίσει να τραγουδά και να ηχογραφεί.

«Θέλω να τραγουδήσω ένα ντουέτο με τον Rod Stewart, δεν έχω τραγουδήσει ποτέ με τον Rod. Είναι στη λίστα επιθυμιών μου», είπε.

«Νομίζω ότι είναι περίεργο που δεν έχει συμβεί ποτέ», είπε. «Έτσι, αποφάσισα ότι ίσως χρειαστεί να τον πλησιάσω κάποια στιγμή».

«Μπορεί να μην απαντήσει στην κλήση μου όμως», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κόκοτας: Παρουσιάζει βελτίωση αλλά δεν έχει σταθεροποιηθεί – Τι δείχνουν οι εξετάσεις του

Κολωνός: Για τις κατάρες και τη σωματική επίθεση που δέχτηκε επειδή ανέλαβε τον Μίχο μίλησε η δικηγόρος του

Άγιοι Ανάργυροι: Ο διάλογος της 28χρονης με την Άμεση Δράση λίγο πριν τη γυναικοκτονία «Θέλω περιπολικό να με πάει σπίτι μου»- Οι μαρτυρίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34