search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:16
MENU CLOSE

Δίκη Κώστα Κωστόπουλου: «Μπήκε στο καμαρίνι μου και αυνανίστηκε» κατέθεσε η Διδασκάλου

05.04.2024 16:48
KATERINA_DIDASKALOU
Eurokinissi

Κόλαφος ήταν η κατάθεση της Κατερίνας Διδασκάλου στη δίκη για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο. Ο σκηνοθέτης δικάζεται για βιασμό σε βάρος της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου. Η Κατερίνα Διδασκάλου περιέγραψε στο δικαστήριο με γλαφυρότητα όσα έζησε τονίζοντας ότι πιστεύει την καταγγελούσα γιατί της έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο.

«Την καταγγέλλουσα την γνώρισα όταν με προσέγγισε μετά την καταγγελία για να καταθέσω κι εγώ. Αυτόπτης δεν ήμουν, αλλά είμαι στη δυσάρεστη θέση να πω ότι την κοπέλα την πίστεψα γιατί μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο. Μπήκε στο καμαρίνι και μου είπε πως τον «κα**** πολύ». Η θέση του είναι στο κοντρόλ. Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ, δεν το περίμενα. Αργούσα και χτυπούσε απ’ έξω η μακιγιέζ. Ήρθε προς τα πάνω μου, εγώ του έλεγα «τι κάνεις; Χτυπάει και κόσμος απ’ έξω. Μαζεύτηκα όσο μπορούσα. Προσπάθησε να διεισδύσει. ‘’Τελείωσε’’ πάνω μου. Εγώ το είπα στο ΣΕΗ και ότι είναι κατάχρηση εξουσίας και είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο χώρο μας.

Πρόεδρος: Γιατί δεν καταγγείλατε;

Μάρτυρας: Είχα τρία μικρά παιδιά. Δυο στην εφηβεία, ένα μικρό παιδί στο δημοτικό. Επίσης στην αρχή νιώθεις ένοχος ο ίδιος. Λες πως βρήκε το θράσος και μπήκε στο καμαρίνι. Τότε δεν το είπα, το ανέφερε αργότερα στο ΣΕΗ, έκανα καταγγελία περίπου μια τριετία μετά.

Εντελώς αντίθετη η κατάθεση της Τζομπανάκη

Εντελώς αντίθετη ήταν ωστόσο η κατέθεση της Μαρίας Τζομπανάκη, που δήλωσε πως ο κατηγορούμενος είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, αμφιβάλλοντας αν όντως ισχύουν όσα καταμαρτυρούνται σε βάρος του και η δεύτερη της Κατερίνας Διδασκάλου, η οποία είπε ότι πιστεύει την καταγγέλουσα γιατί βίωσε κάτι αντίστοιχο από τον σκηνοθέτη.

Νωρίτερα, στο δικαστήριο κατέθεσε η ηθοποιός, Μαρίας Τζομπανάκη, πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός».

Η ηθοποιός μίλησε για τον σκηνοθέτη τον οποίο όπως είπε γνωρίζει από το 2001 και τον χαρακτήρισε ως πολύ καλό στη δουλειά του και πολύ καλό άνθρωπο.

«Ο άνθρωπος ήταν κατάπληκτος όταν έμαθε για την καταγγελία! Είναι πολύ σοβαρό αυτό. Είναι συνεργάτης, δεν είναι φίλος μου. Πάντα μου έκανε εντύπωση πόσο βοηθούσε…» κατέθεσε η Μαρία Τζομπανάκη.

Η μάρτυρας απαντώντας σε ερωτήσεις του προέδρου σχετικά με την καταγγελία που έχει διατυπωθεί σε βάρος του σκηνοθέτη για την καταγγελία του βιασμού, τόνισε ότι δεν θέλει να μιλήσει εναντίον καμίας καμίας γυναίκας.

«Εγώ ήρθα εδώ να μιλήσω για τον Κωστόπουλο. Θα εκπλαγώ αν ακούσω ότι συνάδελφοι μου τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση. Έχω δώσει όρκο και ήρθα να καταθέσω όσα γνωρίζω για τον ίδιο» τόνισε η κυρία Τζομπανάκη.

Υποστ. Κατηγορίας: Αν σας έλεγα για τις περιπέτειες του κ. Κωστόπουλου;

Μαρία Τζομπανάκη: Ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει κουμάντο στο κρεβάτι του.

Υποστ. Κατηγορίας: Αυτή είναι η ηθική σας προσέγγιση στη ζωή…

Μαρία Τζομπανάκη: Το ποια είμαι και το ποια είναι η κοινωνική μου ταυτότητα φαίνεται από το παιδί μου. Σε εσάς μιλάω! Εμείς στην Κρήτη λέμε «στο αδύναμο άλογο κολλάνε οι αλογόμυγες».

Η δίκη συνεχίζεται στις 16 Μαϊου.

Διαβάστε επίσης:

Πώς δρούσε το δίκτυο πορτοφολάδων στα ΜΜΜ – Είχαν «χωρίσει» τις γραμμές του μετρό – Οι διάλογοι (video)

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Καραγιάννη: Ο καλλιτεχνικός κόσμος τον αποχαιρέτησε με συγκίνηση

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με αναμορφωτικό μέτρο ο 13χρονος που διακίνησε ευαίσθητο υλικό συνομήλικής του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:16