search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:02
MENU CLOSE

Άγιοι Ανάργυροι: Ο φρουρός κοιτούσε τον 39χρονο που σκότωνε την Κυριακή – Φωτογραφία ντοκουμέντο

12.04.2024 22:27
agioi anargyroi- gynaikoktonia- new

Νέα στοιχεία γύρω από τη γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τη στιγμή που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για τις ευθύνες των συναδέλφων τους.

Ένα νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο, που πιστοποιεί πως αν ο φρουρός στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων είχε λειτουργήσει με γρήγορα αντανακλαστικά, πιθανότατα η εξέλιξη να ήταν πολύ διαφορετική, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που προκαλεί σοκ, την οποία έφερε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός STAR. Ο σκοπός βγαίνει από το φυλάκιο στην 5η μαχαιριά και τότε αφοπλίζει τον δράστη που βρίσκεται πάνω από το θύμα. Όλα γίνονται μπροστά στο φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος.

Σύμφωνα με το Star, την στιγμή που ο φρουρός αφοπλίζει τον 39χρονο δράστη, το ρολόι δείχνει 22.24 1η Απριλίου. Ότι ακολουθεί δεν έχει σημασία καθώς η 28χρονη Κυριακή Γρίβα είναι πλέον νεκρή.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ο σκοπός πρέπει να απαντήσει στο βασικό ερώτημα γιατί δεν βγήκε από το φυλάκιο στην πρώτη μαχαιριά.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας σκύλος που βρισκόταν στο σημείο γαύγιζε έντονα την στιγμή της επίθεσης, ωστόσο ούτε αυτό κινητοποίησε τον φρουρό έγκαιρα.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε σε ηλικία μόλις 38 ετών η Μαρία Αθανασοπούλου – Είχε διασωθεί από τον σεισμό της Καλαμάτας ενώ ήταν βρέφος

Σοκάρουν τα στοιχεία για τα εργατικά δυστυχήματα: 12 εργάτες νεκροί σε 23 ημέρες

Scorpios Bar: Απέλυσαν την κοπέλα που έγινε viral στο Tiktok

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58