ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 23:01
MENU CLOSE

Η μυθική πρόταση που απέρριψε η Τέιλορ Σουίφτ (Video)

12.04.2024 14:51

Η μεγάλη σταρ της ποπ μουσικής Τέιλορ Σουίφτ απέρριψε πρόταση για να εμφανιστεί σε ιδιωτικό σόου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, παρόλο που το ποσό που της προσφέρθηκε είναι μυθικό -εννέα εκατομμύρια δολάρια- όπως υποστηρίζει ο ράπερ French Montana.

«Κάποιος μου έστειλε μια προσφορά για μία εμφάνιση, με αμοιβή 9 εκατομμύρια, αν το πιστεύετε… lol», έγραψε πάνω από τα μηνύματα ο ράπερ, ανεβάζοντας το screenshot με τα SMS που είχε ανταλλάξει.

Ο κατά κόσμο καρίμ Χαρμπούτς, σε συνέντευξη που έδωσε στο VladTV, επανήλθε στο θέμα και υποστήριξε ότι η πρόταση για αμοιβή εννέα εκατομμυρίων δολαρίων για μία εμφάνιση έγινε προς την Τέιλορ Σουίφτ και ο ίδιος ο ράπερ αν έκλεινε η συμφωνία θα έπαιρνε ένα εκατομμύριο δολάρια. Ερωτηθείς που θα γινόταν το ιδιωτικό σόου, απάντησε «κάπου στα Εμιράτα».

Η Page Six επικοινώνησε με εκπρόσωπο της ποπ-σταρ, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση όταν ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του ράπερ French Montana.

Βέβαιο είναι πάντως ότι τα χρήματα δεν είναι το πρόβλημα της Τέιλορ Σουίφτ, η οποία έχει μπει πλέον στη λίστα Forbes με τους δισεκατομμυριούχους.

Είναι η πιο διάσημη νεοφερμένη στη λίστα και τα κατάφερε χάρη στις εισπράξεις-ρεκόρ που έκανε η παγκόσμια περιοδεία της Eras Tour. Συγκεκριμένα η 34χρονη Τέιλορ Σουίφτ εκτιμάται ότι έχει περιουσιακά στοιχεία ύψους 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Τέιλορ Σουίφτ αυτό το διάστημα κάνει διάλειμμα από τις εμφανίσεις, έχοντας όμως εξασφαλίσει τον τίτλο του «πρώτου μουσικού με δεκαψήφιο στάτους» στον … τραπεζικό λογαριασμό της, στηριζόμενη αποκλειστικά στα τραγούδια και στις εμφανίσεις της, όπως σημείωσε το περιοδικό Rolling Stone. Οι υποχρεώσεις για την Τέιλορ Σουίφτ ξαναρχίζουν στις 9 Μαϊου, όταν θα εμφανιστεί στο Παρίσι και θα ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο, με τρεις προγραμματισμένες εμφανίσεις στο Βανκούβερ.

Μέχρι τον Μάιο η ερμηνεύτρια του “Cruel Summer” απολαμβάνει τον χρόνο δίπλα στον αγαπημένο της σταρ του NFL, Τράβις Κέλσε, ο οποίος δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού κέρδισε το Super Bowl του 2024.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι αφόρητα ανασφαλής – Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση» (Videos)

Σταύρος Μαυρίδης: «Ο εισαγγελέας διέταξε να νοσηλευτώ στο ψυχιατρείο» (Video)

Πυξ Λαξ: «Υπήρξε κορεσμός, έπρεπε να σταματήσει όλο αυτό – Δε διαλύσαμε ποτέ σαν μπάντα στην πραγματικότητα» (Video)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 23:01
Exit mobile version