search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:45
MENU CLOSE

Σταύρος Μαυρίδης: «Ο εισαγγελέας διέταξε να νοσηλευτώ στο ψυχιατρείο» (Video)

12.04.2024 10:45
stavros-mavridis-new

Για τη σκοτεινή περίοδο της ζωής του κατά την οποία ήταν εθισμένος στο αλκοόλ μίλησε ο Σταύρος Μαυρίδης, αποκαλύπτοντας ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», ο τηλεοπτικός σύζυγος της Μαρίας Καβογιάννη στα «Εγκλήματα» αρνήθηκε, ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις, επισημαίνοντας ότι απειλούσε ότι θα έκανε κακό στον εαυτό του επειδή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Αυτά περί αυτοκτονιών τότε ήταν για να διώξω τα κανάλια από την πόρτα του σπιτιού μου. Ήμουν μεθυσμένος, το σφάλμα ήταν καθαρά δικό μου. Στα πολύ κάτω μου είχα πιει δυο και τρία τσίπουρα και το γλεντούσα. Είχα εθιστεί στο αλκοόλ για 2 – 3 χρόνια. Τότε λοιπόν λόγω του ότι πάνω στο μεθύσι μου έλεγα όλα αυτά τα ψέματα περί αυτοκτονίας σε μια ζωντανή εκπομπή, ο εισαγγελέας διέταξε να νοσηλευτώ στο ψυχιατρείο του Θριάσιου, όπου μου έδιναν κάτι βιταμίνες και ένα χάπι για τον εγκέφαλο, γιατί πάσχω από παρεγκεφαλίτιδα. Και στο Θριάσιο όμως έξανα παραστάσεις, βραδιές θεάτρου» είπε, τονίζοντας ότι σημαντικό ρόλο στην προσπάθειά του να βρει ξανά γαλήνη και ηρεμία στη ζωή του έπαιξε η παραμονή του στο Άγιο Όρος για έναν χρόνο.

«Όταν εμπεδώσεις την μοναξιά και είσαι με τον Θεό, είσαι πολύ καλά»

«Μετά το ψυχιατρείο, πήγα σε μοναστήρι στο Άγιο Όρος περίπου για έναν χρόνο. Σκέφτηκα να γίνω μοναχός, είχα φορέσει και ράσο. Τώρα που γύρισα στα εγκόσμια, βλέπω πως όλοι είναι σε έναν πανικό μέσα στο άγχος. Στο μοναστήρι ήμουν μόνος με τον εαυτό μου, κάνοντας εσωτερικό διαλογισμό. Προσευχόμουν στον Θεό και έπαιρνα δύναμη.

Δεν μου έλειπε τίποτα και κανείς. Υπάρχει πολλή τοξικότητα στους ανθρώπους. Είχα επικοινωνία με δύο μόνο άτομα. Τα κινητά, οι τηλεοράσεις και όλα αυτά έφαγαν delete και είδα την άλλη πλευρά της ζωής. Όταν εμπεδώσεις την μοναξιά και είσαι με τον Θεό, είσαι πολύ καλά».

Διαβάστε επίσης:

Πυξ Λαξ: «Υπήρξε κορεσμός, έπρεπε να σταματήσει όλο αυτό – Δε διαλύσαμε ποτέ σαν μπάντα στην πραγματικότητα» (Video)

Χάρι – Μέγκαν: Νέες παραγωγές στο Netflix με την υπογραφή τους

Μπέσσυ Αργυράκη: Η δημόσια συγγνώμη στην κόρη της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42