search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:11
MENU CLOSE

Μπέσσυ Αργυράκη: Η δημόσια συγγνώμη στην κόρη της (Video)

12.04.2024 09:07
argyraki-nikoliza-new

Συγγνώμη από την κόρη της ζήτησε η Μπέσσυ Αργυράκη, καθώς θέλησε να απολογηθεί δημοσίως για την πίεση που της έχει ασκήσει αναφορικά με το πότε εκείνη θα γίνει μητέρα.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η τραγουδίστρια ερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το τηλεοπτικό μέλλον της Εβελίνας Νικόλιζα, με την ίδια να απαντά ότι δε γνωρίζει τα επόμενα βήματά της.

«Δεν γνωρίζω το τελικό αποτέλεσμα. Ξέρω ότι συζητάνε, αλλά δεν ξέρω την κατάληξη. Μάλλον, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια για αυτό. Θέλω να τη δω εκεί που λαχταράει η ψυχή της, εκεί που περνάει καλά, γιατί αν δεν περνάς καλά, δεν έχεις κι αποτέλεσμα», είπε.

Αναφερόμενη στην επιθυμία να αποκτήσει εγγόνι, κάτι που έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές, παραδέχτηκε ότι κατέληξε να πιέζει την κόρη της, νιώθοντας την ανάγκη να απολογηθεί γι’ αυτό.

«Λέω στο παιδί μου ότι θέλω να κάνει παιδί και ξαφνικά, βρίσκεσαι αντιμέτωπη με το παιδί σου, να σου λέει τα μύρια όσα, που δεν της επιτρέπουν να κάνει παιδί» είπε και πρόσθεσε:

«Όταν δεν μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο που να σου ταιριάζει, πώς γίνεται να της ζητάω να κάνει παιδί; Το θεωρώ πολύ ανώριμο εκ μέρους μου και της ζητώ δημόσια συγγνώμη»

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουρατίδης για Μαρίνα Σάττι: «Όταν άκουσα το “Ζάρι”, ενθουσιάστηκα»

Διονύσης Τσακνής: «Για μένα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι πάντα παρών»

Ντέμι Μουρ: Δίπλα στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48