search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:16
MENU CLOSE

Συναγερμός στο Σίδνεϊ: Eπίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο – Πληροφορίες για τουλάχιστον 4 νεκρούς, νεκρός και ο δράστης

13.04.2024 10:12
australia_drastis_paramedics

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στο εμπορικό κέντρο Westfield Bondi Junction του Σίδνεϊ μετά από επίθεση με μαχαίρι.

Ο ανεπίσημος απολογισμός κάνει λόγο για τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς, πέντε μαζί με τον δράστη, και πολλούς τραυματίες.

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο εμπορικό κέντρο, λίγο πριν τις 16:00 του Σαββάτου τοπική ώρα, μετά από αναφορές για επίθεση με μαχαίρι.

Η στιγμή που εξουδετερώνεται ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες του NCA NewsWire, ένας άνδρας έτρεχε στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο οπλισμένος με μαχαίρι και χτύπησε τέσσερις διερχόμενους πριν πέσει νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας.

Βίντεο έχει καταγράψει τις στιγμές πανικού που επικράτησαν με τον δράστης να τρέχει στο εμπορικό κέντρο και όσους βρίσκονταν κοντά του να τρέχουν να σωθούν.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο news.com.au ότι είδε τα πτώματα δύο νέων ανθρώπων μπροστά από κατάστημα στο τέταρτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου Westfield Bondi Junction. Μέχρι στιγμής, δύο άνθρωποι έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες έχουν δει πολλούς ανθρώπους έξω από το εμπορικό κέντρο με αίματα στα ρούχα.

Νεαρή κοπέλα δήλωσε ότι άκουσε πυροβολισμούς και κραυγές. «Είμαστε απολύτως τρομοκρατημένοι», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια ανησυχία για πολεμική σύγκρουση ανάμεσα Ιράν και Ισραήλ – Ο ρόλος και οι κινήσεις των ΗΠΑ

Προσομοίωση πολέμου στη Μέση Ανατολή με σενάρια Αποκάλυψης

Time: «Μυστική» συνεργασία της Google με το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:16