search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 16:12
MENU CLOSE

Επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον

18.04.2024 16:49
prigkipas William 2024- new

Πίσω στις υποχρεώσεις του στέμματος για τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ, με τον ίδιο να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του σε βασιλικά καθήκοντα μετά τη σοκαριστική ανακοίνωση της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης διανομής τροφίμων Surplus to Supper στο Σάρεϊ, λίγο έξω από το Λονδίνο, όπου συμμετείχε στην ετοιμασία και τη φόρτωση των πακέτων με τα τρόφιμα που διανέμει σε απόρους η οργάνωση.

Ο 41χρονος πρίγκιπας σε καλή διάθεση χαιρέτισε και έκανε ερωτήσεις στους εθελοντές της οργάνωσης, ενώ ένα μικρό πλήθος πολιτών είχε συγκεντρωθεί στην περιοχή με σκοπό να εκφράσουν τις ευχές τους για ανάρρωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Αργότερα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφθηκε ένα κέντρο για νέους στο δυτικό Λονδίνο, το οποίο λαμβάνει κάποια από τα πακέτα τροφίμων της Surplus to Supper.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε εμφανιστεί δημόσια στις 19 Μαρτίου, δηλαδή τρεις ημέρες πριν από τη βιντεοσκοπημένη ανακοίνωση της συζύγου του που σόκαρε τους Βρετανούς και όχι μόνο.

Έκτοτε μεσολάβησε η περίοδος των σχολικών διακοπών για το Πάσχα των δυτικών εκκλησιών, με τον Ουίλιαμ να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με την οικογένειά του. Μάλιστα, δεν παρακολούθησε την λειτουργία του Πάσχα των Καθολικών με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εθεάθη στις κερκίδες του Βίλα Παρκ στο Μπέρμιγχαμ με τον πρωτότοκο γιο του πρίγκιπα Τζορτζ να παρακολουθούν την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας Αστον Βίλα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΙΜΕ: Μινόγκ, Τουσκ και Μελόνι στην ετήσια λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή – Ποια είναι η ελληνική συμμετοχή

Ο αρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης προειδοποιεί το Ισραήλ να μην χτυπήσει πυρηνικές εγκαταστάσεις – «Είμαστε με το δάχτυλο στη σκανδάλη»

ΝΑΤΟ και ΕΕ πιέζουν για αποστολή αντιαεροπορικών συστημάτων στην Ουκρανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:54