search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 20:05
MENU CLOSE

Ο αρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης προειδοποιεί το Ισραήλ να μην χτυπήσει πυρηνικές εγκαταστάσεις – «Είμαστε με το δάχτυλο στη σκανδάλη»

18.04.2024 15:30
iran pirinika 98- new

Ο επικεφαλής του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης που έχει επιφορτιστεί με την προστασία των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν απείλησε το Ισραήλ με αντίποινα αντίστοιχης βαρύτητας αν χτυπήσει πυρηνικές εγκαταστάσεις.

«Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του σιωνιστικού εχθρού έχουν εντοπιστεί και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες από όλους τους στόχους είναι στη διάθεσή μας», δήλωσε ο ταξίαρχος Ahmad Haghtalab, σύμφωνα με τον ημιεπίσημο ειδησεογραφικό ιστότοπο Tasnim.

«Τα δάχτυλά μας είναι στη σκανδάλη της εκτόξευσης ισχυρών πυραύλων για την καταστροφή των καθορισμένων στόχων ως απάντηση σε μια πιθανή επίθεση από αυτούς».

Η Πυρηνική Διοίκηση του IRGC αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην επικαιρότητα τον Μάρτιο του 2022 μετά από πολλαπλές επιθέσεις δολιοφθοράς που αποδίδονται στο Ισραήλ με στόχο ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Ο Haghtalab είπε επίσης ότι η Τεχεράνη μπορεί να επανεξετάσει τη δηλωμένη πολιτική της για χρήση πυρηνικών για ειρηνικούς σκοπούς.

«Αν το ψεύτικο σιωνιστικό καθεστώς θέλει να χρησιμοποιήσει την απειλή επίθεσης στα πυρηνικά κέντρα της χώρας μας ως εργαλείο, η επανεξέταση του δόγματος και των πολιτικών της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν και η απόκλιση από προηγούμενες εκτιμήσεις θα είναι πιθανή».

Διαβάστε επίσης:

ΝΑΤΟ και ΕΕ πιέζουν για αποστολή αντιαεροπορικών συστημάτων στην Ουκρανία

Πότε είναι πιθανό να χτυπήσει το Ισραήλ- Η ημερομηνία που δίνει το ABC

Σίδνεϊ: Το εμπορικό κέντρο Westfield Bondi Junction άνοιξε πάλι, πέντε ημέρες μετά την επίθεση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42