search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:50
MENU CLOSE

Βασιλιάς Κάρολος: Ευχές και για την Κέιτ από το κοινό στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του

01.04.2024 19:11
karolos pasxa 765- new

Την πρώτη του επαφή με το κοινό είχε ο βασιλιάς Κάρολος την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, από τότε που ανακοινώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο.

Εκείνος και η βασίλισσα Καμίλα έδωσαν τα χέρια με δεκάδες ανθρώπους που βρέθηκαν έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνδσορ.

Ο 75χρονος μονάρχης ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος και η επίσκεψή του θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα πολύ «σημαντικό» βήμα στην ανάρρωσή του από τον καρκίνο, ανέφερε πηγή του Παλατιού.

Μάλιστα, ο βασιλιάς και η βασίλισσα κλήθηκαν να μεταφέρουν τις «καλύτερες ευχές» στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, η οποία δίνει την δική της μάχη με τον καρκίνο, από ένα μέλος του κοινού.

 Μια γυναίκα που κρατούσε μια ουαλική σημαία, ντυμένη με κόκκινο παλτό και καπέλο, φώναξε τη βασίλισσα για να τραβήξει την προσοχή της: «Μεγαλειοτάτη, Μεγαλειοτάτη».

«Τις καλύτερες ευχές στην πριγκίπισσα της Ουαλίας» είπε στη συνέχεια, με την Καμίλα να γνέφει καταφατικά. Στο πλευρό της, ο βασιλιάς Κάρολος απάντησε: «Σας ευχαριστώ πολύ».

Η γυναίκα που ζήτησε να μεταφερθούν οι ευχές της στην Κέιτ Μίντλετον είπε ότι έχει έναν σκύλο, ράτσας King Charles spaniel, που ονομάζεται Καμίλα και είναι 17 ετών.

Ο βασιλιάς Κάρολος εθεάθη να κάνει χειραψία με 56 άτομα, ενώ του έδωσαν μια αυτοσχέδια ευχετήρια κάρτα και υποσχέθηκε στους royal fans να κάνει το καλύτερο δυνατό.

Χωρίς την Κέιτ και τον Ουίλιαμ η πασχαλινή λειτουργία

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν έδωσαν το «παρών» στην πασχαλινή λειτουργία, καθώς η Κέιτ συνεχίζει να αναρρώνει ιδιωτικά με τα τρία μικρά παιδιά της στο Amner Hall, το εξοχικό τους σπίτι -όπου μπορούν «να απομακρυνθούν από τον κόσμο και να προχωρήσουν».

Μετά το βίντεο της Κέιτ, όπου αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο, ο βασιλιάς είπε ότι ήταν περήφανος για το θάρρος της πριγκίπισσας να μιλήσει και λέγεται ότι «βρίσκεται σε στενότερη επαφή με την αγαπημένη του νύφη».

Η έκρηξη υποστήριξης έρχεται αφότου τη βασιλική οικογένεια ταρακούνησε όχι μόνο η ασθένεια του βασιλιά Καρόλου, αλλά και η διάγνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας με καρκίνο.

Τι υποστήριξε ειδικός στη γλώσσα του σώματος για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου

Την ίδια ώρα, ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος είπε ότι ο Κάρολος φαίνεται να απόλαυσε πάρα πολύ τα πρώτα του βήματα πίσω στη δημόσια ζωή, ανταποκρινόμενος με το συνηθισμένο του χιούμορ. Μάλιστα, η βασίλισσα Καμίλα στο πλευρό του δεν φάνηκε να ρίχνει κανένα βλέμμα ανησυχίας στον σύζυγό της.

Όπως είπε, ο Κάρολος έδειξε να αλληλεπιδρά με τα κλασικά του πειράγματα με το πλήθος, ενώ, καθώς κοντοστάθηκε έξω από την εκκλησία, ανταποκρινόμενος στα μηνύματα που του έστελνε το πλήθος, φάνηκε σαν να είναι κάπως απρόθυμος να μπει στο εσωτερικό της εκκλησίας, απολαμβάνοντας εκείνη τη στιγμή.

Σε ό,τι αφορά την Καμίλα, φαίνεται να προσέφερε παρόμοια σήματα καθησυχασμού και, ακόμη, «έδειχνε κάποια υπερηφάνεια που ο Κάρολος επιστρέφει χαλαρά στη δημόσια ζωή και πάλι».

Διαβάστε επίσης:

Αποσύρθηκε ο ισραηλινός στρατός από το νοσοκομείο Αλ Σίφα αφήνοντας θάνατο και καταστροφή πίσω του (Σκληρές εικόνες)

Απειλή και για τη Δύση ο ISIS-K – Η Τεχεράνη είχε προειδοποιήσει την Μόσχα για τρομοκρατική απειλή

Παρασκηνιακές κινήσεις Νετανιάχου για κλείσιμο του Al Jazeera στο Ισραήλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:50