search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:58
MENU CLOSE

Ολυμπιακός: Θρυλική αποθέωση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό! Θρύλε σ’ αγαπώ!» (videos/photos)

19.04.2024 07:53
tzolakis_new

Στιγμές ανεπανάληπτης αποθέωσης για του παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Περίπου δύο χιλιάδες οπαδοί υποδέχτηκαν την αποστολή των Ερυθρολεύκων, η οποία επέστρεψε λίγο μετά τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής (19/4) στην Αθήνα, μετά την θρυλική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League χάρη στην νίκη με 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι.

Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται λίγη ώρα μετά τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά και το Πασαλιμάνι, περιμένοντας τη στιγμή που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του θα βγουν από την πύλη εξόδου του αεροδρομίου.

Μόλις έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα άτομα της «ερυθρόλευκης» αποστολής έγινε χαμός, αφού οι οπαδοί άναψαν καπνογόνα, φώναζαν «Θρύλε σ’ αγαπώ! Φέρτε μας το ευρωπαϊκό!».

Ακολούθησαν ξεχωριστές αναφορές σε καθέναν από τους παίκτες που περνούσαν ανάμεσά τους.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, αποτυπώνονται οι στιγμές αποθέωσης με συνθήματα για τον ήρωα της χθεσινής βραδιάς, Κωνσταντίνο Τζολάκη, καθώς και για τους Ελ Αραμπί και Ελ Κααμπί.

Ο Ελ Αραμπί, από τη μεριά του, χόρευε μαζί με τον κόσμο που φώναζε ρυθμικά το όνομά του, ενώ τη δική του αποθέωση γνώρισε και ο Μεντιλίμπαρ, ο οποίος χαμογελούσε σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Νωρίτερα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είχε αναρτήσει και φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο με τους πανηγυρισμούς των θριαμβευτών.

Έγραψε ιστορία στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός πήρε θρυλική νίκη στην Πόλη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι με 2-3 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Με ήρωα ένα δικό του παιδί, τον γκολκίπερ Κώστα Τζολάκη που έπιασε τρία πέναλτι, ο Ολυμπιακός έγραψε μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του, καθώς για πρώτη φορά προκρίθηκε σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωση: Ηττήθηκε 1-0 από την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη αλλά πήρε το εισιτήριο στα πέναλτι με 3-2 και θα παίξει στον ημιτελικό του Conference League, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Αστον Βίλα που απέκλεισε τη Λιλ (2-1 οι Γάλλοι στα 120 λεπτά και 3-4 οι Αγγλοι στα πέναλτι).

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 2/5 (στο Μπέρμιγχαμ) και στις 9/5 (στο Καραϊσκάκη).

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ – Μπριζ 0-2: Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός για τους Θεσσαλονικείς στο Conference League

Μπαντόσα: Εγκατέλειψε αγώνα και έβαλε τα κλάματα στην αγκαλιά της αντιπάλου της (Video)

Ασταμάτητος ο Στέφανος Τσιτσιπάς – Προκρίθηκε στα προημιτελικά της Βαρκελώνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:57