search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:20
MENU CLOSE

Τέιλορ Σουίφτ: Οι πρώην και ο νυν – Σε ποιους αναφέρεται στο νέο της άλμπουμ

19.04.2024 20:06
swift album

Το νέο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα διεθνή lifestyle Μέσα, καθώς οι στίχοι των τραγουδιών της – συνήθως για δραματικούς χωρισμούς – έχουν μπει στο μικροσκόπιο για «ζουμερές» αναφορές και παρασκήνιο στην προσωπική ζωή της διάσημης τραγουδίστριας.

Το διπλό άλμπουμ με τίτλο The Tortured Poets Department (Το τμήμα των βασανισμένων ποιητών) προκαλεί ήδη κυμματισμούς στη μουσική βιομηχανία καθώς η σταρ μονοπωλεί τα charts των ποπ τραγουδιών.

«Το τμήμα των βασανισμένων ποιητών»

Το ομότιτλο κομμάτι θα μπορούσε εύκολα να θεωρηθεί ότι αφορά τον Βρετανό ηθοποιό Τζο Άλγουιν, με τον οποίο η Σουίφτ έβγαινε ήσυχα πριν χωρίσει μετά από έξι χρόνια στις αρχές του 2023. Ο Άλγουιν και οι φίλοι του – συνάδελφοι ηθοποιοί Πολ Μεσκάλ και Άντριου Σκοτ – είχαν αποκαλύψει ότι είχαν μια ομαδική συνομιλία στο Whatsapp με τον τίτλο, «Tortured Man Club».

Κατά άλλους, το τραγούδι αφορά τον frontman της μπάντας 1975, Ματ Χίλι, με τον οποίο η Σουίφτ συνδέθηκε για πρώτη φορά το 2014 και στη συνέχεια αργότερα, για λίγο, μετά τον χωρισμό της από τον Άλγουιν.

Οι ενδείξεις περιλαμβάνουν το άνοιγμα στο οποίο η Σουίφτ τραγουδά, «Άφησες τη γραφομηχανή σου στο διαμέρισμά μου». Ο Χιλι είχε εκφράσει την αγάπη του για τις γραφομηχανές σε μια συνέντευξη του 2019 στο περιοδικό GQ.

Ο Χίλι θεωρήθηκε ως προβληματικός από μερικούς θαυμαστές της σταρ λόγω προηγούμενων αντιπαραθέσεων. Το “But Daddy I Love Him” ​​στο νέο άλμπουμ πιστεύεται ότι έχει να κάνει με αυτό καθώς παίρνει το θέμα της ύπαρξης σε μια σχέση που αντιμετωπίζεται με αποδοκιμασία από άλλους.

«Γεια σου, Λονδίνο»

Είναι το πιο ασφαλές στοίχημα ότι αυτό το τραγούδι αφορά τον Άλγουιν, καθώς ο Βρετανός ηθοποιός έκανε τη Σουίφτ να περνάει αρκετό χρόνο μακριά από την πατρίδα της στις ΗΠΑ.

Το τραγούδι θρηνεί όχι μόνο για την απώλεια της αγάπης, αλλά και για την απώλεια των φαινομενικά καλών στιγμών που πέρασαν στην πόλη που λάτρεψε.

Πολλοί βλέπουν το νέο τραγούδι ως επέκταση του σινγκλ της “London Boy”, που εμφανίζεται στο άλμπουμ της “Lover” του 2019, που πιστεύεται επίσης ότι αφορά τον Άλγουιν.

«Η Αλχημεία»

Η Σουίφτ φέρεται να έχει περάσει σε πιο ευτυχισμένες στιγμές στην ιδιωτική της ζωή καθώς έχει σχέση με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Τράβις Κέλς. Είναι λοιπόν λογικό ότι το τραγούδι με όλες τις αθλητικές αναφορές μάλλον αφορά τον νέο της σταρ.

«Ευχαριστώ aIMee»

Η τιμητική μνεία πρέπει επίσης να αποδοθεί σε έναν άλλο διάσημο που μπορεί να έχει ραγίσει την καρδιά της Σουίφτ με διαφορετικό τρόπο.

Δεδομένου ότι τα κεφαλαία γράμματα στον τίτλο στα αγγλικά συνθέτουν τη λέξη “KIM”, οι ακροατές είναι πεπεισμένοι ότι αυτό το τραγούδι, το οποίο αναφέρεται στο bullying, ενδεχομένως να «φωτογραφίζει» την Κιμ Καρντάσιαν, καθώς είναι γνωστή η διαμάχη των δύο γυναικών και η στάση του Κάνιε Γουέστ που τότε ήταν παντρεμένος με την Καρντάσιαν.

Διαβάστε επίσης:

Παπακαλιάτης για Maestro: «Είναι άδικο να συγκριθεί με άλλες ελληνικές σειρές»

Ελένη Μενεγάκη: «Με τρομάζετε» – Πρώτη αντίδραση στις κάμερες μετά την είδηση-βόμβα της αποχώρησής της από το Mega (Video)

Χάρι Στάιλς: Φυλάκιση για stalker του διάσημου τραγουδιστή – Του έστειλε 8.000 κάρτες σε ένα μήνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:20