search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:38
MENU CLOSE

Ελένη Μενεγάκη: «Με τρομάζετε» – Πρώτη αντίδραση στις κάμερες μετά την είδηση-βόμβα της αποχώρησής της από το Mega (Video)

19.04.2024 10:35
eleni-menegaki-new

Την Ελένη Μενεγάκη συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία, μετά το τέλος της εκπομπής της, το απόγευμα της Πέμπτης, κι ενώ είχε κυκλοφορήσει η είδηση -βόμβα της αποχώρησής της από το Mega.

Η παρουσιάστρια σταμάτησε το αυτοκίνητό της και μίλησε στους ρεπόρτερ, ωστόσο, έκανε σαφές ότι δεν προτίθεται να κάνει κάποια σχετική δήλωση προς το παρόν, ζητώντας ευγενικά να γίνει σεβαστή η επιθυμία της.

«Μισό λεπτάκι, με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε. Θέλω να σας πω το εξής: σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ όμως δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ‘θελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως με σέβεστε όλα αυτά τα χρόνια. Καλό απόγευμα» είπε χαρακτηριστικά και αποχώρησε από το σημείο.

Λίγο μετά, οι ρεπόρτερ ζήτησαν κάποια δήλωση τόσο από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο όσο και από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, οι οποίοι, ωστόσο, αρνήθηκαν να τοποθετηθούν σχετικά.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision-Μαρίνα Σάττι: Τραγούδησε live το «Ζάρι» και ξεσήκωσε τους Εurofans – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα στα στοιχήματα (Video)

Bridgerton: Πιο… καυτή από ποτέ η τρίτη σεζόν της σειράς – «Έσπασαν έπιπλα ενώ γύριζαν ερωτική σκηνή» (Video)

«Δεν είναι όμορφη και δεν μπορεί να παίξει» – Τι απάντησε η Σίντνεϊ Σουίνι στην αδυσώπητη κριτική παραγωγού του Χόλιγουντ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:36