search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:48
MENU CLOSE

Χάρι Στάιλς: Φυλάκιση για stalker του διάσημου τραγουδιστή – Του έστειλε 8.000 κάρτες σε ένα μήνα

19.04.2024 18:49
harry styles

Μια γυναίκα που καταδίωκε τον Χάρι Στάιλς έχει φυλακιστεί και απαγορεύεται να τον πλησιάσει ακόμη και να παραβρεθεί σε συναυλίες του.

Η Μάιρα Καρβάλιο, η οποία εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Harrow στο Λονδίνο, λέγεται ότι παρενοχλούσε τον τραγουδιστή στέλνοντάς του 8.000 κάρτες σε λιγότερο από ένα μήνα.

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 14 εβδομάδων αφού ομολόγησε την ενοχή της την Τρίτη για την κατηγορία καταδίωξης, δήλωσε δικαστικός αξιωματούχος.

Επιβλήθηκε επίσης 10ετές περιοριστικό διάταγμα στην ίδια, στο πλαίσιο του οποίου της απαγορεύεται να παρευρεθεί σε οποιαδήποτε εκδήλωση όπου εμφανίζεται ο Στάιλς.

Η Καρβάλιο, η οποία διέμενε σε έναν ξενώνα στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, έλαβε επίσης εντολή να μην επικοινωνήσει με τον τραγουδιστή, άμεσα ή έμμεσα.

Της είπαν να μην εισέλθει σε μια περιοχή του βορειοδυτικού Λονδίνου που περιγράφηκε στο δικαστήριο, πρόσθεσε ο αξιωματούχος, και διατάχθηκε να πληρώσει ένα πρόσθετο τέλος 134 λιρών για το θύμα.

Η Καρβάλιο έστειλε στον 30χρονο τραγουδιστή χειρόγραφες επιστολές ενώ βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο και παρήγγειλε μια σειρά από κάρτες για αυτόν μέσω Διαδικτύου που εστάλησαν στη διεύθυνσή του.

Από τις 8.000 κάρτες που στάλθηκαν, μερικές ήταν κάρτες γάμου και δύο από τις επιστολές παραδόθηκαν αυτοπροσώπως στη διεύθυνση του Στάιλς, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Η Καρβάλιο είναι Βραζιλιάνα υπήκοος που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Δεκέμβριο. Η οικογένειά της δεν γνώριζε ότι είχε ταξιδέψει στη χώρα, όπως ειπώθηκε προηγουμένως στο δικαστήριο.

Εμφανιζόμενη μέσω link σε ακρόαση τον Φεβρουάριο, η Καρβάλιο μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει την ταυτότητά της.

Ο Στάιλς έχει γίνει στο στόχαστρο stalker και στο παρελθόν. Το 2019, ένας άστεγος που πέρασε μήνες κατασκηνώνοντας έξω από το σπίτι του ποπ σταρ κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα. Ο Στάιλς συνάντησε για πρώτη φορά τον Πάμπλο Ταραζάγκα – Ορέρο έξω από το σπίτι του μια υγρή νύχτα και ήταν «λυπημένος που έβλεπε κάποιον τόσο νέο να κοιμάται άσχημα».

Του πρόσφερε χρήματα για ένα ξενοδοχείο ή φαγητό και, τις επόμενες εβδομάδες, άρχισε να τον βλέπει τακτικά. Άρχισε να εμφανίζεται στην τοπική παμπ που πήγαινε ο Στάιλς έως και τέσσερις φορές την εβδομάδα, μπαίνοντας μέσα «μεταξύ ενός λεπτού και δύο λεπτών μετά την άφιξη του», κάνοντας τον ποπ σταρ να πιστέψει ότι τον ακολουθούσε.

Οι συναντήσεις έκαναν τον Στάιλς να αισθάνεται «ανασφαλής και ανήσυχος» στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να προσλάβει νυχτερινό φύλακα, να κλειδώνει την πόρτα του υπνοδωματίου του τη νύχτα και να εντοπίσει τα «αδύναμα σημεία» στην κατοικία του. «Αν βλέπω ανθρώπους πολλές φορές, τους βλέπω διαφορετικά από ό,τι πριν», είπε ο Στάιλς στο δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης:

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 59 της επιδεικνύει την ομορφιά της στο εξώφυλλο του Elle Spain

Ελένη Μενεγάκη: «Με τρομάζετε» – Πρώτη αντίδραση στις κάμερες μετά την είδηση-βόμβα της αποχώρησής της από το Mega (Video)

Eurovision-Μαρίνα Σάττι: Τραγούδησε live το «Ζάρι» και ξεσήκωσε τους Εurofans – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα στα στοιχήματα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58