ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:01
MENU CLOSE

Peaky Blinders: «Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Σεπτέμβριο με τον Κίλιαν Μέρφι να είναι έτοιμος»

26.04.2024 18:47

Ο Βρετανός σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος Στίβεν Νάιτ σε συνέντευξή του στο ΝΜΕ δήλωσε ότι η παραγωγή της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Peaky Blinders» με πρωταγωνιστή τον Κίλιαν Μέρφι στον ρόλο του Thomas Shelby, είναι στα σκαριά και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

«Νομίζω ότι η ταινία θα είναι το επόμενο βήμα και είναι υπέροχο που οι θαυμαστές του «Peaky Blinders» θα μπορούν να συναντηθούν σε ένα μέρος και να το παρακολουθήσουν. Ο προϋπολογισμός θα είναι μεγαλύτερος και εφόσον ξέρουμε ότι τελειώνει αυτό το κεφάλαιο, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο Κίλιαν [Μέρφι] είναι πραγματικά έτοιμος. Οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα γυρίσματα» ανέφερε.

Επίσης αποκάλυψε ότι ο διάσημος Ιρλανδός ηθοποιός μετά από «κάθε βράβευση» μέχρι την κούρσα των Όσκαρ του έστελνε μήνυμα γράφοντας πόσο «ανυπομονεί» να ερμηνεύσει ξανά το ρόλο με τον οποίο ταυτίστηκε.

«Δεν είναι καταπληκτικό; Χαίρομαι πολύ γι’ αυτόν γιατί το αξίζει. Μετά από κάθε βραβείο που κέρδιζε, έστελνε μήνυμα και έλεγε: “Πραγματικά ανυπομονώ να κάνω το Peaky”. Επιβέβαιωσε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό που θα κάνουμε στη συνέχεια» διευκρίνισε.

Διαβάστε επίσης:

Διαζύγιο για Φίλιππο Μιχόπουλο και Αθηνά Οικονομάκου: Χωρίζουν έπειτα από δέκα χρόνια γάμου

Μάνος Γαβράς: «Αναγκάστηκα να κοιμάμαι στο αυτοκίνητο και να κάνω μπάνιο στο γυμναστήριο» (Video)

Πέτρος Ξεκούκης: «Δεν επιβιβάστηκα στο Σάμινα έπειτα από έκκληση της ηγουμένης αδερφής μου» (Video)

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 01:03
Exit mobile version