search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 18:57
MENU CLOSE

«Reagan»: Ο Dennis Quaid υποδύεται τον 40o πρόεδρο των ΗΠΑ – Το πρώτο τρέιλερ (photos/video)

27.05.2024 11:43
reagan_2705_1460-820_new
credit: Showbiz Direct

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ για τη βιογραφική ταινία του Ρόναλντ Ρίγκαν με τον Ντένις Κουέιντ (Dennis Quaid) να υποδύεται τον 40o πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία «Reagan» είναι η πρώτη παραγωγή που κυκλοφορεί η νεοσύστατη ShowBiz Direct και υπόσχεται να παρουσιάσει τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής του πρώην προέδρου περιλαμβανομένων τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το πάθος του για την υποκριτική και τη θητεία του ως πρόεδρος της Screen Actors Guild καθώς και την στροφή του προς την πολιτική και τη κατάκτηση του κορυφαίου αξιώματος της χώρας του.

«Ήμουν ναυαγοσώστης σε ένα ποτάμι. Και έμαθα πώς να αναγνωρίζω τα ρεύματα, όχι μόνο αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά και αυτά που βρίσκονται βαθιά κάτω από το νερό», λέει ο Κουέιντ στο τρέιλερ υπό τις νότες του «Everybody Wants to Rule the World», των Tears for Fears.

Την πρώην Πρώτη Κυρία, Νάνσι Ρίγκαν (Nancy Reagan) υποδύεται η Πενέλοπε-Ανν Μίλερ (Penelope Ann Miller) και μαζί της πρωταγωνιστούν οι Μένα Σουβάρι (Mena Suvari), Λέσλι-Ανν Ντάουν (Lesley-Anne Down), Κέβιν Ντίλιον (Kevin Dillon) και ο Γιον Βόιτ (Jon Voight).

«Από τις ρίζες μιας μικρής πόλης, στη λάμψη του Χόλιγουντ και στη συνέχεια στη διοίκηση της παγκόσμιας σκηνής, το “Reagan” είναι ένα κινηματογραφικό ταξίδι υπέρβασης των αντιξοοτήτων» αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

To φιλμ γυρίστηκε κυρίως στην Οκλαχόμα το φθινόπωρο του 2020 υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σον ΜακΝαμάρα (Sean McNamara), σε σενάριο των Xάουαρντ Κλάουσνερ (Howard Klausner) και Τζόνας ΜακΚορντ (Jonas McCord).

Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 30 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης:

Μάγια Αγγέλου: Η οικουμενική μαύρη ποιήτρια με το ελληνικό επώνυμο (Videos)

77ο Φεστιβάλ Καννών: Ο Χρυσός Φοίνικας στον Σον Μπέικερ για την ταινία «Anora» – Βραβείο ανδρικής ερμηνείας πήρε η νέα ταινία του Λάνθιμου

«Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμιουελ Μπέκετ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 18:57