search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:23
MENU CLOSE

Φλώρος για επεισόδιο στη Βουλή: Συγγνώμη θα έπρεπε να ζητήσω και στη μητέρα μου αν δεν την υπερασπιζόμουν – Δεν μετανιώνω που στήριξα τον Κασιδιάρη (video)

29.04.2024 10:37
FLOROS_KONSTANTINOS_FILE

Για το πρωτοφανές περιστατικό της χειροδοκίας κατά του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου μίλησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος.

«Με τον συγκεκριμένο κύριο δυστυχώς έχουμε προηγούμενα και δεν ξέρω γιατί μου επιτέθηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Με έβρισε, σταμάτησα γιατί ήθελα να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγω και στο βίντεο φαίνεται πως φεύγω», δήλωσε ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, μιλώντας στο OPEN.

Ο Φλώρος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από την απολογία του με τον όρο να μην πλησιάζει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα, εξήγησε πως δέχτηκε ύβρεις με χειρονομίες:

«Ενώ είχα δώσει ήδη τόπο στην οργή, γιατί είχα μια ομιλία αργότερα, βλέπω τον κύριο Γραμμένο να μου κάνει χειρονομίες, να βρίζει ξανά τη μάνα μου να με απειλεί ότι θα με πάει με χειροπέδες στη φυλακή και σε εκείνο το σημείο θα δείτε ότι φεύγω όντας εκνευρισμένος και πηγαίνω να τον βρω στην έξοδο της Βουλής, όπου εκτυλίχθηκε ο διάλογος που επιβεβαιώνει κι ο αστυνομικός», πρόσθεσε.

«Ρώτησα τον κύριο Γραμμένο τι πρόβλημα έχει μαζί μου; Να το λύσουμε εκείνη τη στιγμή. Μου είπε “σήκω φύγε”. Το λέει και ο αστυνομικός στην κατάθεση του. Του είπα εκείνη τη στιγμή ότι βρίζει μανάδες και να μαζευτεί αντί να μου πει ότι εγώ δεν έκανα τίποτα, μου είπε “ό,τι γουστάρω θα κάνω”. Συνεχίζει να με προκαλεί έστω ας έλεγε ένα συγγνώμη, έκανα λάθος», συνέχισε.

Στο σημείο αυτό υποστήριξε ότι άρχισαν να σπρώχνουν ο ένας τον άλλο. «Με έσπρωξε, τον έσπρωξα. Προσπάθησε να με ξανασπρώξει. Αντέδρασα κι εγώ όπως αντέδρασα».

«Ότι είμαστε βουλευτές δεν σημαίνει ότι παύει δεν είμαστε άνθρωποι. Εγώ έχω δεχθεί νωρίτερα ψυχολογική βία. Αυτό να μην το παραμελούμε, δεν βλέπω να το καταδικάζει κανείς. Πάρα τις προκλήσεις και ύβρεις που δέχθηκα, βγήκα από την Ολομέλεια για να λύσω το θέμα (!!!)» πρόσθεσε.

«Τη δική μου εκδοχή την επιβεβαιώνει κι ο αστυνομικός. Είναι μια εικόνα που δεν με εκπροσωπεί, ούτε εμένα, ούτε τους πολίτες που με έχουν ψηφίσει. Συγγνώμη θα έπρεπε να ζητήσω και στη μητέρα μου αν δεν την υπερασπιζόμουν. Δεν είπα ότι το έκανα με σωστό τρόπο, γιατί φέρω και θεσμική ιδιότητα. Όμως έγινε. Δεν λέω ότι ο καθένας που του προσβάλουν τη μητέρα πρέπει να αντιδρά με αυτόν τον τρόπο. Λόγω του συναισθήματος εκείνη τη στιγμή έπραξα ως γιος. (…) Έπρεπε να έχω αντιδράσει πολύ πιο ψύχραιμα», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μετανιώνω που στήριξα τον Κασιδιάρη»

Στη συνέχεια υπερασπίστηκε την επιλογή του να στηρίξει τον καταδικασμένο χρυσαγίτη Ηλία Κασιδιάρη στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Ότι στήριξα τον κύριο Κασιδιάρη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν το μετανιώνω μεχρι σήμερα. Είναι μία πολιτική κίνηση, είναι η δική μου άποψη και θεωρώ ότι μπορεί να προσφέρει στην Αθήνα», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι 50-50 αν θα εκπεσουμε από το αξίωμα, δεν μπορώ να ξέρω τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη» είπε για την απόφαση του Αρείου Πάγου ενώ για τις καταγγελίες Στίγκα είπε ότι αντέδρασε εν θερμώ, ότι δεν έχει πρόβλημα απλώς δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί του.

Τέλος, για τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τον Βασίλη Γραμμένο στα 50 μέτρα, είπε ότι πρακτικά δεν μπορεί να εφαρμοστεί όταν θα είναι και οι δύο παρόντες στην Ολομέλεια.

Διαβάστε επίσης:

Βούλα Κεχαγιά για ευρωεκλογές: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πέσει κάτω από 17% (video)

ΠΑΣΟΚ: Γιατί το «παιχνίδι της δεύτερης θέσης» είναι ακόμα ανοιχτό – Οι πιέσεις Ανδρουλάκη και η Κεντροαριστερά

ΣΥΡΙΖΑ: Ικανοποίηση για την περιοδεία Κασσελάκη στο Αιγαίο και επόμενα βήματα – Φουντώνουν στο εσωτερικό οι φωνές υπέρ συνεργασιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:23