ΤΕΤΑΡΤΗ 22.10.2025 00:22
MENU CLOSE

Βασιλιάς Κάρολος για καρκίνο: «Κατά τη διάρκεια της θεραπείας έχασα τη γεύση μου»

13.05.2024 15:52

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο βασιλιάς Κάρολος, που τους τελευταίους μήνες δίνει μάχη με τον καρκίνο και υπεβλήθη σε θεραπεία, κατά τη διάρκεια της οποίας έχασε και τη γεύση του.

Ο βασιλιάς Κάρολος συνομίλησε με τον βετεράνο του βρετανικού στρατού Άαρον Μάπλεμπεκ, που πέρυσι, όπως είπε, είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπεία για τον καρκίνο των όρχεων.

Ο βετεράνος είπε στον Βρετανό μονάρχη ότι κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας, έχασε τη γεύση του. Τότε, ο βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε ότι ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε εκείνον.

Υπενθυμίζεται ότι το Παλάτι ανακοίνωσε στις 5 Φεβρουαρίου 2024 ότι ο Κάρολος έχει καρκίνο. 

Διαβάστε επίσης:

Πως ένα παλιό σιλό μεταμορφώθηκε σε ένα μοναδικό σπίτι για λόγους… οικονομίας

Μεσανατολικό: Διχασμένο το Ισραήλ για το θέμα των ομήρων – Μαζικές διαδηλώσεις κατά του Νετανιάχου (photos/videos)

Νέο παραλήρημα Νετανιάχου: «Ή εμείς ή τα τέρατα» – Σφαγή στη Γάζα για να… «επιστρέψουμε το χαμόγελο στους πολίτες μας»

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.10.2025 00:16
Exit mobile version