Γλέντι σε Λευκό Πύργο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου - Χαμός στην απονομή στη Τούμπα (videos)
Με το σφύριγμα της λήξης στο «Κλ.Βικελίδης» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τον τίτλο.
Με την επίτευξη του 1-2, αλλά κυρίως στη λήξη του αγώνα, το γλέντι… άρχισε με πανηγυρισμούς και βεγγαλικά.
Δεν έμειναν μόνο στη Τούμπα όμως, καθώς κόσμος συρρέει και στον Λευκό Πύργο για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η τροχαία έχει κλείσει την οδό Εθνικής Αμύνης στο ύψος της οδού Αλεξάνδρου Σβώλου και διευκολύνει την κάθοδο των φιλάθλων, ενώ στους κεντρικούς δρόμους, στο κέντρο στη Τούμπα και σε όλη την πόλη κορναρίσματα ακούγονται από αυτοκίνητα και μηχανές που θέλουν να γιορτάσουν μαζί με τους διερχόμενους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Κάδοι απορριμμάτων έχουν μετακινηθεί και τοποθετηθεί σε σταυροδρόμια από φιλάθλους και κάποια πυροτεχνήματα έπεσαν στο Λευκό Πύργο, ενώ φίλαθλοι πανηγυρίζουν και τραγουδούν στην παραλιακή και στην οδό Νικολάου Γερμανού, που έχουν κλείσει από κόσμο, στο ύψος του Λευκού Πύργου.
Στην Τούμπα το κλίμα ήταν εντυπωσιακό με πάνω από 35.000 κόσμου να βρίσκεται για την απονομή του τροπαίου.
Δείτε την φιέστα των πρωταθλητών:
Διαβάστε επίσης:
Η ΑΕΚ κέρδισε Λαμία (3-0) και χειροκρότημα, αλλά ο τίτλος έφυγε για… Τούμπα (videos)