search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 00:52
MENU CLOSE

Final Four 2024: Τραυματίες φίλοι του Παναθηναϊκού μετά από επίθεση οπαδών της Φενέρμπαχτσε – Η στιγμή που κάνουν «ντου»

24.05.2024 17:10
Untitled design (2)

Επεισόδια ξέσπασαν ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία έξω από την UBER Arena δύο ώρες πριν από το τζάμπολ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Φενέρμπαχτσε για τα ημιτελικά του Final Four στο Βερολίνο, ενώ οι Τούρκοι οπαδοί επιτέθηκαν και σε φίλους του Παναθηναϊκού. Από την επίθεση κάποιοι φίλοι του τριφυλλιού τραυματίστηκαν και οι ιατρικές ομάδες που βρίσκονταν στο γήπεδο τους παρείχαν πρώτες βοήθειες. Μάλιστα υπάρχουν τραυματίες και μέσα στο γήπεδο.

Περίπου 50-100 οπαδοί της τουρκικής ομάδας, χωρίς εισιτήριο, έκαναν “ντου”, προσπαθώντας να μπουν στο γήπεδο, όπως μεταδίδει το sport24.gr. Κάπως έτσι, ήρθαν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Πραγματοποιήθηκε σύγκρουση με την αστυνομία, ενώ στο σημείο βρίσκονταν και οπαδοί Παναθηναϊκού, οι οποίοι περίμεναν να μπουν στο γήπεδο.

Παρά το γεγονός ότι δεν προκάλεσαν κανέναν επεισόδιο, δέχθηκαν μπουκάλια από τους οπαδούς της Φενέρ.

Μάλιστα, από τα επεισόδια προκλήθηκε και τραυματισμός αστυνομικού, στον οποίο και παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό, το οποίο βρίσκεται στην UBER Arena.

Ευτυχώς η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα χάρη στην επέμβαση των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες εντόπισαν τους δράστες.

Τους έβγαλαν λοιπόν εκτός γηπέδου, συνέλαβαν αρκετούς (μεταξύ τους και έναν φίλο του Παναθηναϊκού που προφανώς αντέδρασε), σύμφωνα με το sport-fm.gr και αναμένεται να οδηγηθούν άμεσα στο κρατητήριο.

Διαβάστε επίσης:

Αγκαλιές και κους κους Αταμάν με Μπαρτζώκα και ο Σάρας με το «νόμιζα ότι ήσουν στη φυλακή»

Το Παγκόσμιο Κύπελλο θαλασσίου σκι KAIAFAS BATTLE 2024 ακυρώνεται

ΗΠΑ: Τρανς αθλήτρια κέρδισε σε αγώνες στίβου στο Ορεγκον και δέχτηκε μαζική επίθεση με γιουχάρισμα και bullying

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 00:51