ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 09:45
MENU CLOSE

Δέσποινα Βανδή: «Λύγισε» στη σκηνή τραγουδώντας το «Μέχρι Μάη Μήνα» (video)

02.09.2024 09:33

Στο Παττίχειο Δημοτικό θέατρο της Λάρνακας έδωσε συναυλία η Δέσποινα Βανδή, ωστόσο η αγαπημένη τραγουδίστρια συγκινήθηκε μπροστά στους χιλιάδες θαυμαστές της στη σκηνή με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως η ίδια είχε δηλώσει άλλωστε σε προηγούμενη της συναυλία, με αφορμή τα 30 χρόνια καριέρας, το συγκεκριμένο τραγούδι της φέρνει κάθε φορά στο μυαλό τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή το 1999.

Στο απόσπασμα διακρίνεται η Δέσποινα Βανδή εμφανώς συγκινημένη να κάνει μια παύση λίγων δευτερολέπτων προτού να καταφέρει να συνεχίσει να τραγουδάει.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Ο λόγος που δεν μοίρασαν μπομπονιέρες στον γάμο τους (photos)

Με Μητσοτάκη και Λεμπρόν Τζέιμς ο γάμος Αντετοκούνμπο – Η διπλή τελετή, οι λαμπεροί καλεσμένοι και το σύμφωνο εχεμύθειας (videos)

Το «αντίο» της Μιμής Ντενίση στον Δάνη Κατρανίδη: «Σ’ αγαπώ, να πετάξεις χορεύοντας προς το φως» (photos)

ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 09:44
Exit mobile version