ΣΑΒΒΑΤΟ 25.10.2025 22:00
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος, Μπάμπης Παπαδάκης - Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του

08.09.2024 18:57

Την παραίτησή του υπέβαλε, το απόγευμα της Κυριακής, ο μέχρι πρότινος διευθυντής του γραφείου Τύπου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑΜπάμπης Παπαδάκης, στον απόηχο των ραγδαίων εξελίξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραμείνει κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη ατύπως.

Ο Μπάμπης Παπαδάκης ανέλαβε καθήκοντα την 11η Ιανουαρίου του 2021 και παρέμεινε σε αυτό το πόστο σχεδόν τέσσερα χρόνια. Το αμέσως προηγούμενο διάστημα ήταν υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει και διευθυντής της εφημερίδας «Έθνος».

Διαβάστε επίσης:

Ακρίτα για την μυστική ψηφοφορία δια… κλήσης: «Οσοι ψηφίζουν τηλεφωνικά, καλούν από απόκρυψη;»

Νίνα Κασιμάτη: Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ θα απαντήσει στα απονομιμοποιημένα όργανα του κόμματος

Δούκας για ΔΕΘ: «Όταν ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να ρίξει τις ευθύνες για τις αποτυχίες του στο ΠΑΣΟΚ, μόνο θυμηδία προκαλεί»

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.10.2025 21:58
Exit mobile version