Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τρίτη ισχυρή σεισμική δόνηση, μέσα σε μια εβδομάδα, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Κύπρο, αναστατώνοντας το νησί.
Πρόκειται για σεισμό 4,2 βαθμών στη κλίμακα Ρίχτερ με επίκεντρο 44 χλμ νοτιοανατολικά της Λάρνακας, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο (EMSC).
Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 26 χλμ.
Ο σεισμός έγινε αισθητός στη Λάρνακα χωρίς να αναφερθούν ζημιές. Οι δύο προηγούμενοι σεισμοί είχαν ένταση 5 και 4,5 βαθμούς στη κλίμακα Ρίχτερ και σημειώθηκαν νότια της Λεμεσού και Βορειοανατολικά της Πάφου.
Διαβάστε επίσης:
Πούτιν: Διόρισε νέο κυβερνήτη στο Κουρσκ «για την διαχείριση της κρίσης στην περιοχή»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.