ΠΕΜΠΤΗ 21.08.2025 04:13
MENU CLOSE

Mε C27 μεταφέρθηκε στην Αθήνα ο 13χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στη Ρόδο - Κρίσιμη η κατάστασή του

06.12.2024 20:35

Με C27 της Πολεμικής Αεροπορίας μεταφέρθηκε στην Αθήνα ο 13χρονος, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στη Ρόδο, όταν επιχείρησε να μιμηθεί το «Superman Challenge» του TikTok με τους φίλους του στο σχολείο. Το παιδί μέχρι τώρα νοσηλευόταν διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι έχει υποστεί εγκεφαλική θλάση, γεγονός που καθιστά την κατάστασή του εξαιρετικά κρίσιμη.

Η συγκεκριμένη δοκιμασία που έχει παρασύρει πολλούς νέους θέλει κάποιον να μιμείται την κίνηση του σουπερ μαν επιχειρώντας να πετάξει από κάποιο ύψος, ενώ υποτίθεται κάποιοι άλλοι τον πιάσουν με τα χέρια τους όταν εκείνος προσγειωθεί. 

Διαβάστε επίσης:

Πλημμύρισαν τα Γενικά Αρχεία του Κράτους στα Δωδεκάνησα – Τα νερά έφτασαν σε ράφια με πολύτιμα ιστορικά έγγραφα

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Σε εξέλιξη μαζικές πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Δεκάδες «προληπτικές» προσαγωγές (Photos)

Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους: Το σφυρί- φονικό όπλο και τα ψεύτικα SMS που έστελνε στα παιδιά ο 39χρονος – Σοκαριστικές εικόνες από το διαμέρισμα

ΠΕΜΠΤΗ 21.08.2025 02:45
Exit mobile version