Έγκλημα στην Καλαμάτα: Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο 35χρονος που δολοφόνησε τον εργοδότη του
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/12) ο 35χρονος Τούρκος υπήκοος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 52χρονου εργοδότη του, το μεσημέρι της Πέμπτης στην Καλαμάτα.
Κατά την είσοδό του στο δικαστικό μέγαρο, ο 35χρονος, ο οποίος φέρεται να παρουσιάζει παραληρηματική συμπεριφορά, με αναφορές σε Τούρκους πράκτορες που δήθεν τον παρακολουθούν, ρωτήθηκε γιατί έκανε το έγκλημα και απάντησε «Γιατί έτσι έπρεπε».
Ο 35χρονος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, παρέμεινε για 2,5 ώρες στο δικαστικό μέγαρο της Καλαμάτας και αφού ορίστηκε δικηγόρος, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Σε βάρος του 35χρονου δράστη, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψής του δεν προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς.
Το κίνητρο της δολοφονίας, σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο 35χρονος Τούρκος στους αστυνομικούς, ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα.
Διαβάστε επίσης:
Το υπ. Παιδείας έβαλε «λουκέτο» σε ιδιωτικό σχολείο στο Ελληνικό – Τι θα γίνει με τους μαθητές
Τραγωδία στα Ιωάννινα: 79χρονος έπεσε από τη σκάλα και έχασε τη ζωή του