search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.06.2025 02:49
MENU CLOSE

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ της Αιόλου – Περίπου 1.000 ευρώ η «λεία»

30.12.2024 12:39
ELTA-NEW
φωτογραφία αρχείου

Ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (30/12) στα γραφεία των ΕΛΤΑ στην οδό Αιόλου, στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, στις 11:10 άγνωστος άνδρας, ο οποίος είχε ακάλυπτο το πρόσωπό του, με την απειλή ότι είχε πιστόλι μέσα στο μπουφάν του και θα το χρησιμοποιούσε, άρπαξε χρηματικό ποσό από τα ταμεία και διέφυγε πεζή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η λεία της ληστείας είναι περίπου 1.000 ευρώ, ενώ ο δράστης αναζητείται.

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομείο Μεταξά: Αιχμές για εταιρείες που μπορεί να έστειλαν τον απειλητικό φάκελο αφήνει ο διοικητής στο topontiki.gr

Ένας μήνας Μετρό Θεσσαλονίκης: 15.000 αυτοκίνητα λιγότερα στην πόλη – Ένα εκατ. επιβάτες, 30% αυξημένη η κίνηση στην αγορά

Καλαμπάκα: Σε βραχυκύκλωμα φέρεται να αποδίδεται η τραγωδία – Συγκλονίζουν οι μάρτυρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.06.2025 00:48