Ηράκλειο: Οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες για το καρτέλ της κοκαΐνης - Ζήτησαν προθεσμία για την απολογία τους
Το μεσημέρι της Παρασκευής 21.2.35 οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια Ηρακλείου οι 12 από τους 15 συλληφθέντες, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν έπειτα από συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Ηράκλειο και Αττική, με τις αρχές να αποκαλύπτουν ένα ευρύ κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης.
Οι υπόλοιποι εννέα ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν, με τις διαδικασίες να έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου.
Βίντεο έξω από τα Δικαστήρια Ηρακλείου από το neakriti.
Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν αφορούν:
- Διεύθυνση, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση
- Διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών
- Παράνομο οικονομικό όφελος άνω των 75.000 ευρώ
Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα τρία ακόμη άτομα, μεταξύ των οποίων το ηγετικό μέλος της εγκληματικής ομάδας, που συνελήφθη στην Αττική, μαζί με δύο ακόμα άτομα που φέρονται να κατείχαν σημαντικό ρόλο στο κύκλωμα.
Διαβάστε επίσης:
Σε σταδιακή ύφεση η σεισμικότητα στη ζώνη Σαντορίνης-Αμοργού – Ξεπέρασαν τους 22.600 οι σεισμοί