ΔΕΥΤΕΡΑ 18.08.2025 23:47
MENU CLOSE

Μαρινάκης: «Το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να διαβάσει την έκθεση της Moody’s επιλεκτικά και να πει 7 ψέματα και όχι 7 αλήθειες»

16.03.2025 19:37

«Η αναβάθμιση της Ελληνικής Οικονομίας και από την Moody’s – τον τελευταίο αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα οίκο αξιολόγησης, που μέχρι σήμερα δεν είχε αναβαθμίσει τη χώρα μας – είναι μια εξαιρετικά σημαντική είδηση για την Ελλάδα και την οικονομία μας», σημειώνει σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Και προσθέτει: «Κύριο μέλημα της Κυβέρνησης είναι όλες αυτές οι θετικές επιδόσεις να μεταφράζονται σε θετικές ειδήσεις για τη ζωή των πολιτών.

Η αντιπολίτευση και ιδίως η αξιωματική υποδέχτηκε την είδηση αναβάθμισης με μικροψυχία».

Ο κ. Μαρινάκης σημειώνει: «Αν διαβάσει κανείς τη σχετική ανακοίνωση του Τομεάρχη Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλου, θα διαπιστώσει πως μάλλον η αξιωματική αντιπολίτευση αποφάσισε να διαβάσει την έκθεση επιλεκτικά και να πει 7 ψέματα και όχι 7 αλήθειες.

Επειδή, όμως, οι παλαιότερες δηλώσεις δεν «παραγράφονται», το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η ίδια η ανακοίνωση του τομεάρχη του ΠΑΣΟΚ έρχεται σε αντίθεση με δήλωση του προέδρου του κόμματός του, πριν ακριβώς ένα χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης τον Μάρτιο 2024 είχε επιτεθεί στην Κυβέρνηση για τη μη αναβάθμιση από τη Moody’s, λέγοντας ότι τα αποτελέσματα της τότε έκθεσης του οίκου αξιολόγησης «αποδομούν την εικονική πραγματικότητα σταθερής προόδου που εμφανίζει η Κυβέρνηση».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης: «Να αγωνιστούμε να αποτελέσει παρελθόν το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη»

Χρυσοχοΐδης: «Θα μας φοβούνται οι παράνομοι, οι μπράβοι, οι εγκληματίες»

ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις Πιερρακάκη: «Από το Χάρβαρντ στη Σορβόνη με το ένα «ν» και από τα παραρτήματα στα μεταπτυχιακά»

ΔΕΥΤΕΡΑ 18.08.2025 23:47
Exit mobile version