Αγρίνιο: Επιτυχής η αφαίρεση των αγκιστριών από τον οισοφάγο 38χρονου - Τα κατάπιε τρώγοντας χταπόδι
Αργά το βράδυ εξήλθε του χειρουργείου στο Γ.Ν. Αθηνών «Γιώργος Γεννηματάς» ο 38χρονος από το Αγρίνιο που το μεσημέρι και κατά τη διάρκεια γεύματος κατάπιε κομμάτι χταποδιού που είχε μέσα τρία αγκίστρια!
Εκεί με την έλευση του με ασθενοφόρο, εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο και οι ιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση των αγκιστριών. Η επέμβαση πήγε πολύ καλά και ο 38χρονος αναρρώνει.
Ο ίδιος, επικοινωνώντας με το agriniopress, θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε ιατρούς και προσωπικό των δυο νοσοκομείων για την άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού, όπως και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που φρόντισε για τη μεταφορά του στην Αθήνα.
Διαβάστε επίσης
Αχαΐα: «Ατζαμήδες» ληστές έκλεψαν το ΑΤΜ του χωριού αλλά τους έπεσε σε… απότομη στροφή (photos)
Καλύτερη η εικόνα για τη φωτιά στους Καλλιανούς της Καρύστου – Μάχη με διάσπαρτες εστίες