ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 16:58
MENU CLOSE

Ο Βούτσιτς αγνοεί τις προειδοποιήσεις και πάει στη παρέλαση της Μόσχας

17.04.2025 14:15

Παρά τις έντονες πιέσεις της ΕΕ, ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς φέρεται να έχει αποφασίσει να κάνει το ταξίδι στη Ρωσία για την στρατιωτική παρέλαση της 9ης Μαΐου.

Ο Βούτσιτς ωστόσο φέρεται να έχει αποφασίσει να πάει στη Μόσχα, σε κάτι που θεωρείται από ειδικούς πως θα «φρενάρει» και τις συζητήσεις για την ένταξη της Σερβίας στην ΕΕ.

Η Κάγια Κάλας ξεκαθάρισε την θέση της ΕΕ σε όλους, με κύριους αποδέκτες τους ηγέτες της Ουγγαρίας (Ορμπαν) και Σλοβακίας (Φίτσο) όσο και για τον Βούτσιτς. 

Φίτσο και Ορμπαν έχουν λάβει πρόσκληση, με τον Φίτσο να έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να πάει στη Μόσχα, ενώ αντίθετα ο Ούγγρος πρωθυπουργός δήλωσε πως δεν θα ταξιδέψει.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία: Συναγερμός στην αστυνομία, έφηβος είχε στην κατοχή του τοξική ουσία που χρησιμοποιούν σε βιολογικό πόλεμο

Γάζα: «Πού είναι η μαμά μου;» – Η σπαρακτική ερώτηση στους διασώστες που απεγκλωβίζουν κοριτσάκι από τα ερείπια – Συγκλονιστικό video

Το Ισραήλ μετέτρεψε το 30% της Γάζας σε «ουδέτερη ζώνη» – Περίπου 500.000 εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι από τις 18 Μαρτίου

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 16:58
Exit mobile version