ΤΕΤΑΡΤΗ 27.08.2025 15:23
MENU CLOSE

Άγιος Παντελεήμονας: Συναγερμός για την εξαφάνιση 23χρονου - Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

12.05.2025 08:09

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, μετά την εξαφάνιση ενός 23χρονου άνδρα την περασμένη εβδομάδα από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα.

Έχει ύψος 1.80 μ., κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, αθλητική φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Θεόδωρου Ψιάχου στις 11 Μαΐου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 12 Μαΐου

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ δυτικά των Φαλασάρνων

Τραγωδία στη Νέδα: Καταγγελία και για άλλο ατύχημα στην περιοχή – «Έρχονται τουρίστες χωρίς μέτρα προστασίας»

ΤΕΤΑΡΤΗ 27.08.2025 15:23
Exit mobile version