search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 11:52
MENU CLOSE

Άμπου Ντάμπι: Οργισμένος ο Γιαννακόπουλος με τους διαιτητές – Μπήκε μέσα στο παρκέ και τον… συγκράτησαν

23.05.2025 21:08
Screenshot_youtube_Giannakopoulos

Ο Παναθηναϊκός δεν τα πήγε καλά στον πρώτο ημιτελικό στο Final – Four του Άμπου Ντάμπι και υπήρξαν αρκετά παράπονα για τις αποφάσεις της διαιτητικής τριάδας την οποία αποτελούν οι αποτελούν οι Κάρλος Περούγκα, Ρόμπερτ Λοτερμόζερ και Μεντί Ντιφαλά.

Παράπονα έγιναν κυρίως για τη φάση που δεν δόθηκε το…εξόφθαλμο για αρκετούς φάουλ στον Γκραντ και είχε ως αποτέλεσμα να χρεωθεί με τεχνική ποινή ο Εργκίν Αταμάν.

Τον έπιασαν όταν μπήκε στο… παρκέ

Επίσης, στο τέλος του ημιχρόνου οι τρεις διαιτητές έγιναν αποδέκτες των έντονων παραπόνων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος μπήκε μέσα στο παρκέ με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τον…συγκρατούν.

Τελικά η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, πήρε εκδίκηση από τον περυσινό αποκλεισμό της απέναντι στο «τριφύλλι» και αναμένεται αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Μονακό.

Διαβάστε επίσης:

Final Four Euroleague: Φενέρ – Παναθηναϊκός 82-76 – Παρέδωσε το στέμμα το «τριφύλλι», στον τελικό του Άμπου Ντάμπι οι Τούρκοι

Στο Άμπου Ντάμπι αγνώριστος… ο Γιάννης Στάνκογλου για να στηρίξει τον Παναθηναϊκό

Ξέσπασε ο Λιάγκας για τα αρνητικά σχόλια – «Αυτοί που βρίζουν είναι αυτοί που κρατούν τη σημαία του πολιτικά ορθού» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 11:52