ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.08.2025 09:01
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» επιστρέφει στη Λεωφόρο για το ελληνικό πρωτάθλημα - Στο ΟΑΚΑ τα ευρωπαϊκά παιχνίδια

11.06.2025 11:36

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε τη διπλή χρήση έδρας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, λόγω των δύο μεγάλων έργων που θα αρχίσουν στο ΟΑΚΑ τις επόμενες εβδομάδες.

Αυτό αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός της ημέρας, ενώ παράλληλα, θα υπάρξει η πρώτη ενημέρωση για τα διαρκείας της νέας σεζόν.

Δεν πρόκειται, ωστόσο, να εγκαταλείψει εντελώς το ΟΑΚΑ, καθώς εκεί θα λαμβάνουν χώρα οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που θα δώσει το «τριφύλλι» τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα-Βουλγαρία 4-0: Ακόμη μια παράσταση από τα παιδιά του Γιοβάνοβιτς (Video)

Οι συγκινητικές αναρτήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον πατέρα του Παύλο – Επτά χρόνια από τον θάνατό του

Συγκλονιστικός Πεπ Γκουαρδιόλα για Γάζα: «Είναι εφιάλτης, πεθαίνουν παιδιά, οι επόμενοι μπορεί να είναι οι δικοί μας άνθρωποι» (video)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.08.2025 09:00
Exit mobile version