ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 05:34
MENU CLOSE

Στο χειρουργείο ο 15χρονος Δημήτρης που είχε υποστεί θερμοπληξία – Βρέθηκε μόσχευμα

30.07.2025 10:26

Στο χειρουργείο βρίσκεται αυτή αυτή τη στιγμή ο 15χρόνος Δημήτρης, ο οποίος νοσηλεύεται σε ειδικό κέντρο νοσηλείας στο Τορίνο της Ιταλίας, για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος, λόγω του ότι είχε υποστεί βαριάς μορφής θερμοπληξία την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤNews, ο 15χρονος Δημήτρης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο χειρουργείο, στο Τορίνο της Ιταλία και υποβάλλεται σε μεταμόσχευση.

Αυτό που μένει τώρα είναι να παει καλα η μεταμόσχευση και ο οργανισμός να δεχθεί το μόσχευμα.

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, ενώ αργά το απόγευμα αναμένεται να υπάρξουν νεότερες εκτιμήσεις για την κατάστασή του.

Υπενθυμίζεται, ότι το παιδί πάσχει από ανιδρωσία, μια σπάνια πάθηση που εμποδίζει τον οργανισμό του να ιδρώνει και να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του και χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση ήπατος.

Διαβάστε επίσης:

Αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρι στην πλατεία Υμηττού – Τρεις τραυματίες, δύο συλλήψεις (video)

Χανιά: Γιατρός παιδικής κατασκήνωσης συνελήφθη για ασέλγεια σε 14χρονη

Η επιλεκτική «ευαισθησία» της κυβέρνησης απέναντι στους Ισραηλινούς τουρίστες και η «άτυπη» σύγκριση με τους Ρώσους

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 00:33
Exit mobile version