Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δεκάδες άτομα που είχαν εξασφαλίσει πρόσκληση για τις Νύχτες Πρεμιέρας, όπου προβλήθηκε σε πρώτη προβολή η ταινία Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου περίμεναν για ώρες στην ουρά και στο τέλος … δεν κατάφεραν να μπουν στην αίθουσα.
Από νωρίς το απόγευμα σχηματίστηκε μία τεράστια ουρά έξω από το Μέγαρο Μουσικής, ωστόσο σύμφωνα με καταγγελίες διάφοροι ηθοποιοί και celebrities, που είχαν προσκλήσεις από χορηγούς περνούσαν χωρίς να σέβονται την προτεραιότητα.
Τελικά, γύρω στις 21.00 πολίτες που είχαν αγοράσει την κάρτα 10 προβολών, που συνοδεύεται με πρόσκληση για την Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ, ενημερώθηκαν πως δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος, διότι δόθηκαν περισσότερες προσκλήσεις από τις διαθέσιμες θέσεις.
Αρκετός κόσμος που είχε πληρώσει, ήθελε να δει την ταινία και συνέχισε να περιμένει στην ουρά, ώσπου βγήκαν securities της διοργάνωσης και τους έδιωξαν.
Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr κενές θέσεις υπήρχαν.
Διαβάστε επίσης
Nirvana: Δικαστής απορρίπτει την αγωγή για το εξώφυλλο του άλμπουμ Nevermind με το γυμνό μωρό
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.