ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 08:08
MENU CLOSE

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Πορτοκαλί προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες από σήμερα

04.11.2025 11:22

Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από σήμερα το μεσημέρι έως και το βράδυ της Τετάρτης, σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και του βορειοδυτικού Αιγαίου, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ.

«ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Πορτοκαλί προειδοποίηση

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού με α.α 18 που εκδόθηκε τη Δευτέρα (03-11-25) επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Συγκεκριμένα: Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από το μεσημέρι της Τρίτης (04-11-2025) έως και το βράδυ της Τετάρτης (05-11-2025) σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και του βορειοδυτικού Αιγαίου.

Πιο αναλυτικά, κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα προβλέπονται:

α. Στη Χαλκιδική και την περιοχή της Λήμνου σήμερα Τρίτη έως και αργά τη νύχτα.

β. Στις Σποράδες και την ανατολική Θεσσαλία (κυρίως Μαγνησία) από αργά το απόγευμα της Τρίτης έως το μεσημέρι της Τετάρτης.

γ. Στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) σήμερα Τρίτη από νωρίς το απόγευμα έως και τις βραδινές ώρες.

δ. Στην κεντρική και βόρεια Εύβοια την Τετάρτη από το πρωί έως τις βραδινές ώρες.

Μπορείτε να έχετε μια γενική εικόνα για την εξέλιξη του καιρού, μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (oldportal.emy.gr).

Το παρόν Έκτακτο Δελτίο θα ανανεωθεί σε 12 ώρες.

Ενημερωθείτε και μέσω των επίσημων προειδοποιήσεων του Meteoalarm σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στα Χανιά για το Crown Iris: Κόκκινες μπογιές και κρότου – λάμψης στο λιμάνι της Σούδας (video/photos)

Σέρρες: Έγκυος γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο – Κινδύνευσε το μωρό, το έσωσαν γιατρος, μαία και διασώστες

Μαχαίρωμα στη Χαλκίδα με νεκρό: Ένας εκ των συλληφθέντων είχε απασχολήσει τις Αρχές στη δολοφονία Λυγγερίδη

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 08:08
Exit mobile version