Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα την Τετάρτη, 11/2, στην Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης, στο ύψος της νέας γέφυρας Τυρνάβου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TirnavosPress.gr, μία γυναίκα, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από πλατφόρμα τρακτέρ και καταπλακώθηκε, αφού το όχημα βρισκόταν σε κίνηση.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ που συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό της γυναίκας, και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.
Παράλληλα, διενεργείται έρευνα για τα αίτια του περιστατικού.
Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη προσωρινά για λόγους ασφαλείας, με τις Αρχές να ρυθμίζουν την κίνηση των οχημάτων μέχρι την ολοκλήρωση της επιχείρησης.
Διαβάστε επίσης:
Θρήνος στην Κυπαρισσία: Αγοράκι 3 ετών πέθανε από ανακοπή καρδιάς
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.