Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με τη φράση «πολλά περνάνε από το μυαλό μου», ο Παύλος ντε Γκρες άφησε ανοιχτό παράθυρο για την άμεση εμπλοκή του στην πολιτική ζωή της χώρας.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο γιος του τελευταίου άνακτα της Ελλάδας ρωτήθηκε για το παράδειγμα του τέως βασιλιά Συμεών της Βουλγαρίας, ο οποίος δημιούργησε κόμμα και μπήκε στη βουλή και απάντησε ότι «πολλά περνάνε από το μυαλό μου, με ενδιαφέρει η πολιτική πάρα πολύ, η ζωή μου έχει αλλάξει λόγω της πολιτικής, σπούδασα διεθνείς σχέσεις στην Αμερική αλλά δεν είμαι πολιτικός. Η πολιτική είναι μια τέχνη που λύνει τα προβλήματα μιας κοινωνία, εγώ προσπαθώ να βρω δικούς μου τρόπους να βοηθήσω την κοινωνία».
Ο καθένας μπορεί να μεταφράσει τη φράση αυτή όπως θέλει. Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παύλος ντε Γκρες δεν έθεσε πολιτειακό ζήτημα. Αντιθέτως, «η Δημοκρατία και το Σύνταγμα είναι πολύ σίγουρα. Είμαστε στο 2026, η Δημοκρατία συνεχίζει δυνατά, δεν τίθεται καθόλου θέμα επιστροφής στη βασιλεία».
Διαβάστε επίσης
«Καρφί» Παναγόπουλου για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ
Tσικνοπέμπτη: Ενθουσιασμένη η Ντόρα Μπακογιάννη με τις λιχουδιές της chef… Mητσοτάκη
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.