search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.06.2026 09:10
MENU CLOSE

Γερμανία: Παραδόθηκε ο 51χρονος που κρατούσε αιχμάλωτες τις 3 κόρες του

03.06.2026 08:02
polizei new

Λίγο πριν τις 03:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (03.06.2026), παραδόθηκε στις αρχές ο 51χρονος Σέρβος που κατηγορείται για τους πυροβολισμούς κατά αστυνομικών και είχε ταμπουρωθεί σπίτι του, στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας, κρατώντας αιχμάλωτα και υπό την απειλή όπλου τα 3 παιδιά του. Το θρίλερ που διήρκησε πάνω από 5 ώρες, έληξε με την σύλληψή του, ενώ τα 3 παιδιά του ηλικίας 7, 10 και 12 χρόνων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Ο 51χρονος άνδρας από την Σερβία, πριν κρατήσει αιχμάλωτα τα παιδιά του, αποπειράθηκε να ληστέψει εστιατόριο στο Ντόρτμουντ χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού εναντίον πελατών.

Στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο με το αυτοκίνητό του και όταν οι αρχές της Γερμανίας προσπάθησαν να τον σταματήσουν, ξεκίνησε τους πυροβολισμούς, τραυματίζοντας ελαφρά έναν από τους αστυνομικούς.

«Μία σφαίρα χτύπησε το προστατευτικό γιλέκο ενός από τους αστυνομικούς που είχαν αναπτυχθεί στο σημείο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας αργά το βράδυ της Τρίτης.

«Σύμφωνα με τις τρέχουσες πληροφορίες, ο αστυνομικός υπέστη ελαφρά τραύματα».

Κατόπιν, κατέφυγε σε διαμέρισμα, το οποίο πιστεύεται ότι είναι ο τόπος κατοικίας του, κρατώντας τα τρία παιδιά του υπό την απειλή όπλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και η μητέρα τους, επίσης από την Σερβία, λαμβάνει φροντίδα ειδικών ψυχολόγων.

Οι διαπραγματευτές «πάλευαν» επί ώρες να τον πείσουν να αφήσει ελεύθερα τα παιδιά του και στη συνέχεια να παραδοθεί.

Βαριά οπλισμένοι επίλεκτοι αστυνομικοί περικύκλωσαν το σπίτι ενώ οι διαπραγματευτές προσπαθούσαν να τον πείσουν να αφήσει ελεύθερα τα παιδιά του και να παραδοθεί.

Εν τέλει, πέταξε από πάνω του το όπλο, βγήκε από το σπίτι με σηκωμένα τα χέρια και συνελήφθη από τις αρχές, σύμφωνα με την Bild.

Διαβάστε επίσης

Λίβανος: Κενό γράμμα οι διαβεβαιώσεις Τραμπ – Συνεχίζονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί

Νέα ανάφλεξη στον Κόλπο: Ιρανικές επιθέσεις σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν – Πλήγματα των ΗΠΑ στο Κεσμ και σε δεξαμενόπλοιο στο Ορμούζ

Η σύγκρουση Τραμπ-Νετανιάχου για τον Λίβανο και το μήνυμα των ΗΠΑ στο Ιράν: «Ήρθε η ώρα για συμφωνία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.06.2026 09:10