search
ΤΡΙΤΗ 01.09.2026 20:18
MENU CLOSE

Συγκινεί η κόρη του Όζι Όσμπορν, Κέλι: «Ένα κομμάτι μου πέθανε μαζί με τον πατέρα μου, δεν θα είμαι ποτέ ο ίδιος άνθρωπος»

01.09.2026 19:33
osbourns 776- new

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Για τον τρόπο που την επηρέασε ο θάνατος του πατέρα της μίλησε η κόρη του Όζι Όσμπορν, Κέλι, λέγοντας ότι μαζί του πέθανε και ένα κομμάτι της, οπότε δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος άνθρωπος.

Η κόρη του Όζι Όσμπορν – οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών – μιλώντας στο Hello! τόνισε πως η χρονιά που πέρασε ήταν η χειρότερη της ζωής της, όμως προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της: «Ήταν η δυσκολότερη χρονιά της ζωής μου. Δεν θα είμαι ποτέ ο άνθρωπος που ήμουν πριν πεθάνει ο πατέρας μου… Ένα κομμάτι μου πέθανε κι εμένα. Όλα είναι διαφορετικά. Είμαι διαφορετική. Όλα έχουν αλλάξει, αλλά απλώς το αντιμετωπίζω μία μέρα τη φορά και προσπαθώ να ξαναβάλω τα κομμάτια στη θέση τους με έναν τρόπο που πιστεύω ότι θα λειτουργήσει», είπε.

Όπως ανέφερε η πρώην πρωταγωνίστρια του «Fashion Police», η ψυχοθεραπεία έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα βοηθητική σε αυτό το μεταβατικό στάδιο της ζωής της: «Είναι το ένα βήμα μετά το άλλο», δήλωσε και πρόσθεσε: «Πρέπει να διορθώσεις πρώτα το μυαλό, προτού μπορέσεις να διορθώσεις το σώμα. Είναι μια αργή διαδικασία. Θα μου πάρει λίγο χρόνο. Δεν πρόκειται να διορθωθούν όλα μέσα σε μία μέρα. Δεν πρόκειται να λυθούν όλα σε μία συνεδρία ψυχοθεραπείας. Είναι μια δουλειά που πρέπει να κάνω και να συνεχίσω να κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου», ενώ επισήμανε πως μέσω της διαδικασίας αυτής γνωρίζει τον εαυτό της με έναν νέο τρόπο.

Λίγο μετά την απώλεια του Όζι Όσμπορν, η κόρη του Κέλι είχε πραγματοποιήσει μία εμφάνιση στο Λονδίνο για την οποία επικρίθηκε έντονα, με πολλούς να σχολιάζουν την αδυνατισμένη της εικόνα.

Το γεγονός αυτό δεν την άφησε ανεπηρέαστη. «Δεν το διαχειρίστηκα. Δεν ήμουν καλά… Πώς μπορείς να διαχειριστείς κάτι τόσο σκληρό όταν είσαι τόσο άρρωστη; Είμαι πολύ καλύτερα τώρα. Έχω όλη τη βοήθεια που χρειάζομαι και είμαι ευγνώμων για τη στήριξη που έχω στη ζωή μου. Έχω αυτή την απίστευτη ομάδα ανθρώπων που έχω δημιουργήσει γύρω μου, οι οποίοι δεν είναι απλώς φίλοι μου, γιατί αυτό που διαπιστώνεις όταν πενθείς είναι ότι οι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν και χάνεις πολλούς φίλους… Αλλά όσοι μένουν δίπλα σου είναι οι πραγματικοί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση: «Δεν με πειράζει η ηλικία μου – Θα με πειράξει αν κάποια στιγμή η φωνή μου δεν με “ακούει” πια»

Τζέιμι Φοξ για το εγκεφαλικό: «Κοιτούσα ψηλά και έλεγα “γιατί σε εμένα; Κοίτα όλους αυτούς τους κακούς ανθρώπους εκεί έξω”»

Ντόλι Πάρτον: Συγκινεί η αδερφή της – «Κανείς δεν θα μπορέσει να την αντικαταστήσει στις καρδιές μας»





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 01.09.2026 20:18