Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΚαθώς η Κίμπερλι Γκιλφόιλ ετοιμάζει βαλίτσες για Αμερική, το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου σε Αθήνα και Ουάσινγκτον είναι ποιο πρόσωπο θα την αντικαταστήσει στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα.
Η απάντηση, σύμφωνα με πηγές με γνώση του θέματος είναι ότι… είναι μπερδεμένο και οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, όπου οι Ρεπουμπλικάνοι αναμένεται να υποστούν μεγάλη ήττα και να χάσουν τον έλεγχο του Κογκρέσου.
Μια τέτοια εξέλιξη θα καταστήσει πολύ δύσκολη τη διαδικασία επικύρωσης προσώπου της αρεσκείας του Ντόναλντ Τραμπ, οπότε ή θα επιλεγεί διπλωμάτης καριέρας – αλλά δεν θα ενθουσιάζει τον πρόεδρο… – ή, το πιθανότερο είναι ότι ο Τζος Χακ θα επιβεβαιώσει τον κανόνα που λέει ότι «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού».
Άλλωστε, πάνω από 90 πρεσβείες των ΗΠΑ στον κόσμο λειτουργούν χωρίς πρέσβη, οπότε…
Διαβάστε επίσης
Γιατί Καραμανλής και Βενιζέλος θα βρεθούν μαζί στη Θεσσαλονίκη
ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά την παραίτηση Ζαχαριάδη από τη θέση του επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.