search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.10.2026 09:39
MENU CLOSE

Κι άλλη εξαφάνιση ανηλίκου από δομή φιλοξενίας, αγνοείται 14χρονος

23.10.2026 09:01
exafanisi221026-xamogelo

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Συναγερμός στην Αθήνα για την εξαφάνιση του Αμπντουλλά Μία, ηλικίας 14 ετών, καταγωγής από το Μπαγκλαντές. Πληροφορίες για τον ανήλικο που αγνοείται έδωσε στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού» την Πέμπτη (22.10.2026).

Στην ανακοίνωση για την εξαφάνιση το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι στις 21/10/2026 και ώρα περίπου 07:50 πμ χάθηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην περιοχή της Αθήνας, ο Μία (επ) Αμπντουλλά (ον) καταγωγής από το Μπαγκλαντές.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την Πέμπτη και προχώρησε άμεσα σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του αγοριού σε κίνδυνο.

Ο Αμπντουλλά (ον) Μία (επ) έχει ύψος 1.70 μ., βάρος 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι και σκούρο μπουφάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει «ζωντανή» ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 17χρονη, έπεσε από γέφυρα

Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στα Τρίκαλα, χειροπέδες σε δύο 15χρονους

Κρήτη: Εντοπισμός 152 μεταναστών σε τρεις επιχειρήσεις νότια των Καλών Λιμένων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.10.2026 09:39