search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:42
MENU CLOSE

Σε κατάσταση «πολέμου» η Τουρκία – Ισχυρή έκρηξη κοντά στα δικαστήρια της Σμύρνης (Photos-Video, σκληρές εικόνες)

05.01.2017 13:28
Σμύρνη: Μάχη με τον χρόνο για εντοπισμό εγκλωβισμένων στα συντρίμμια - Δεκάδες νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες - Media

 

Έκρηξη μεγάλης ισχύος σημειώθηκε κοντά στο δικαστικό μέγαρο της Σμύρνης, έξω από την τρίτη πύλη του κτιρίου, απ΄ όπου μπαίνουν δικαστές και δικηγόροι.

Σύμφωνα με την Daily Sabah, η έκρηξη προήλθε από παγιδευμένο αυτοκίνητο, ενώ ένοπλοι εισέβαλλαν στο κτίριο, όπου και δέχθηκαν τα πυρά της αστυνομίας.

Τουλάχιστον δύο από τους δράστες έχουν πέσει νεκροί, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ενώ η αστυνομία αναζητά και τρίτο ύποπτο. Επίσης, υπάρχει αναφορά για τουλάχιστον δέκα τραυματίες.

Σύμφωνα με χρήστη του Twitter, αυτές είναι οι φωτογραφίες των δύο νεκρών δραστών, ωστόσο, οι Αρχές δεν επιβεβαιώνουν ακόμα την ταυτότητά τους.

Φωτογραφίες από τα social media δείχνουν πυκνό καπνό να βγαίνει από το κτίριο, ενώ κάποιες πληροφορίες από τουρκικά ΜΜΕ μιλούν για ανταλλαγή πυρών μεταξύ του δράστη της επίθεσης και της αστυνομίας, πριν ανατιναχθεί το παγιδευμένο όχημα.

Σε βίντεο ακούγονται πυρά, λίγο μετά την έκρηξη.

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι χθες οι Αρχές της πόλης είχαν συλλάβει 20 άτομα τα οποία φέρονται να σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι τουρκικές αρχές έχουν επιβάλλει πλήρη έλεγχο της πληροφόρησης, επιτρέποντας μόνο τη μετάδοση επισήμων ανακοινωθέντων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:39