search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:17
MENU CLOSE

Οριστική διακοπή! Δεν κατέβηκε ο Ολυμπιακός στο β’ ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό

13.02.2019 19:02
Οριστική διακοπή! Δεν κατέβηκε ο Ολυμπιακός στο β

 

Απόφαση βόμβα από τον Ολυμπιακό που αρνείται να κατέβει στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό επικαλούμενος τρομερά παράπονα από τη διαιτησία!

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Παναθηναϊκό να έχει προβάδισμα 15 πόντων (40-25) αλλά οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ δεν βγήκαν ποτέ για το δεύτερο ημίχρονο να αγωνιστούν λόγω  των παραπόνων που είχαν από την αντιμετώπιση του διαιτητικού τρίου.

 

Ήδη η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ ενημέρωσε πως η ομάδα ετοιμάζεται να αναχωρήσει από το ΟΑΚΑ, την ώρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε την απόφαση των Πειραιωτών ως εξής: «Είναι όλα μεθοδευμένα. Έχουν τους παίκτες απλήρωτους, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και τώρα λένε ότι δεν κατεβαίνουν να παίξουν λόγω διαιτησίας. Ψάχνουν αφορμή να φύγουν οι Αγγελόπουλοι μάλλον».

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παραμένουν στα αποδυτήρια και, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, λένε “παίξτε μόνοι σας”.

Οργισμένη ήταν και η τοποθέτηση του γενικού διευθυντή των Πειραιωτών, Χρήστου Σταυρόπουλου, που ζήτησε τη βοήθεια της πολιτείας ώστε να “καθαρίσει η βρωμιά” όπως τόνισε.

Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές (που για τον Ολυμπιακό αποτέλεσαν “κόκκινο πανί”) εξήγησαν το χρονικό της οριστικής διακοπής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:17