search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:18
MENU CLOSE

Νέα πρωθυπουργικό «καπέλο» στον Άδωνι Γεωργιάδη

19.11.2020 07:29
Νέα πρωθυπουργικό «καπέλο» στον Άδωνι Γεωργιάδη  - Media

 

Μπορεί ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης να δηλώνει δεξιά κι αριστερά ότι έχει περισσότερες αρμοδιότητες παρά ποτέ, φαίνεται όμως ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του ως υπουργού Ανάπτυξης.

Έτσι, μετά τον «μίνι ανασχηματισμό» του καλοκαιριού, όταν ο Γεωργιάδης «αποψιλώθηκε» από αρμοδιότητες προς όφελος του -αναβαθμισμένου από υφυπουργός σε αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης- Νίκου Παπαθανάση, εδώ και μερικές ημέρες ο υπουργός Ανάπτυξης θα έχει κι άλλον… «ελεγκτή»: ο λόγος για τον Γιάννη Ζερβάκη, που όπως έγινε γνωστό από προχθές, ανέλαβε από τις 16 Νοεμβρίου καθήκοντα συμβούλου του πρωθυπουργού.

Βάσει της απόφασης που υπογράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Ζερβάκης θα έχει ως αρμοδιότητα τη «συνέργεια με την Κοινωνία των Πολιτών» και την «παρακολούθηση μεγάλων έργων που χρηματοδοτούνται από ιδρύματα και φορείς». Με άλλα λόγια, θα… ελέγχει αν ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει τη δουλειά του ως προς την προώθηση μεγάλων έργων και επενδύσεων.

Γιατί, προφανώς, το Μαξίμου έχει την αντίθετη άποψη.

Πηγή: matrix24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:17