search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:08
MENU CLOSE

Μείωση της ποινής

07.10.2010 13:33
Μείωση της ποινής - Media

Από εννέα σε έξι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών μειώθηκε η τιμωρία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια στον τέταρτο τελικό της Α1 μπάσκετ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Από εννέα σε έξι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών μειώθηκε η τιμωρία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια στον τέταρτο τελικό της Α1 μπάσκετ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το ΑΣΕΑΔ, που εκδίκασε την έφεση των «ερυθρολεύκων», εξέδωσε-έστω και με μεγάλη καθυστέρηση-την απόφαση της μείωσης της «καμπάνας». Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, αφαιρέθηκε η ποινή τριών αγωνιστικών για τη μερική διακοπή του αγώνα, ενώ παρέμειναν οι έξι αγωνιστικές που αφορούν στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης.
Ετσι, ο Ολυμπιακός θα παίξει μπροστά στο κοινό του για το πρωτάθλημα για πρώτη φορά τη 14η αγωνιστική, στις 15 Ιανουαρίου απέναντι στον Άρη, ενώ χωρίς την παρουσία φιλάθλων, θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις με ΑΕΚ, Ικαρο Καλλιθέας, ΠΑΟΚ, Περιστέρι, Καβάλα και Ηρακλή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:08